ΚΑΒΑΛΑ

Καρντόσο και επίσημα

Καρντόσο και επίσημα
INTIME SPORTS

Την ανακοίνωση της απόκτησης του Οράσιο Καρντόσο έκανε γνωστή η ομάδα της Καβάλας, με τον 31χρονο άσο να υπογράφει διετές συμβόλαιο.

Ο Οράσιο Καρντόσο είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Καβάλας, αφού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το διετές συμβόλαιο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής προχώρησε η Καβάλα καθώς ο Οράσιο Καρντόσο θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια στους Αργοναύτες. Μετά την απόκτηση του Τζαμάλ Αμπντούν και του Μάριο Γκαλίνοβιτς ο Σταύρος Ψωμιάδης προχώρησε σε ακόμα μια σπουδαία μεταγραφή καθώς τον Αργεντινό μέσο είχαν στο στόχαστρό τους οι… μισές ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Άπαντες στην ομάδα της Μακεδονίας δηλώνουν αισιόδοξοι σχετικά με την προσφορά του 31χρονου αμυντικού χαφ αφού τα προηγούμενα χρόνια στην Ελλάδα με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έχει δείξει τι μπορεί να καταφέρει.

Ο Καρντόσο θα χτίσει έναν πολύ καλό "τρίο" στον χώρο του κέντρου μαζί με τους Ντιέ και Ντικρόκ που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ και σίγουρα μπορούν να προσφέρουν πολλά στην Καβάλα και εφόσον δέσουν να κάνουν αχτύπητη την μεσαία γραμμή των Μακεδόνων".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ