ΚΑΒΑΛΑ

Καυστική ανακοίνωση κατά οπαδών

Καυστική ανακοίνωση κατά οπαδών

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Νέα Καβάλα έκανε γνωστή την κατάργηση των εισιτηρίων διαρκείας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Νέα Καβάλα έκανε γνωστή την κατάργηση των εισιτηρίων διαρκείας, ως απογοήτευση για την μικρή έως ανύπαρκτη ανταπόκριση του κόσμου.

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο πρόεδρος της Καβάλας Σταύρος Ψωμιάδης στην ανακοίνωση που εξέδωσε, καθώς όπως κάνει γνωστό καταργεί τα εισιτήρια διαρκείας, λόγω της μικρής ζήτησης.

Για αυτούς ωστόσο που έχουν προμηθευτεί κάρτες, αναβαθμίζει τα διαρκείας του. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

" Πριν από τρία περίπου χρόνια ανέλαβα την τύχη της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ, η οποία βρισκόταν στο στάδιο της πτώχευσης και του υποβιβασμού της στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Από αγάπη για την πόλη της Καβάλας, γενέτειρα της οικογένειάς μου, προσέφερα χρόνο και κυρίως χρήμα για να δούμε αυτή την ομάδα να βγαίνει από την αφάνεια και να διεκδικεί, μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, την έξοδό της στην Ευρώπη, αλλά και τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σήμερα, παρότι η ομάδα κέρδισε όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και το σεβασμό των φιλάθλων όλης της Ελλάδος, διαπιστώνω ότι οι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ ή βρίσκονται σε παρατεταμένες διακοπές ή δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο κι αυτό διότι μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί ελάχιστα εισιτήρια διαρκείας.

Επειδή η συμπεριφορά κρίνεται άκρως προσβλητική ως προς το πρόσωπό μου αλλά και την οικογένειά μου, μιας και ούτε οι τοπικοί φορείς ούτε οι αρχές αλλά ούτε και οι πολίτες της Καβάλας εκδηλώνουν το ελάχιστο ενδιαφέρον απαξιώνοντας την προσπάθειά μας δείχνοντας έτσι έλλειψη σεβασμού.

Δηλώνω ότι παύει πλέον από σήμερα (χθες) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και ότι κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει τη δυνατότητα να κάνουμε όνειρα γι’ αυτή την ομάδα και να τη δούμε ακόμα πιο ψηλά.

Τέλος, επιθυμώντας να τιμήσουμε τους λιγοστούς αλλά αφοσιωμένους φιλάθλους μας, αναβαθμίζοντας τις θέσεις των εισιτηρίων τους, οι έχοντες εισιτήριο των 100 ευρώ (Θύρα 3-4) θα μεταφερθούν στη θέση των 300 ευρώ (Θύρα 6) και οι έχοντες εισιτήριο των 300 ευρώ (Θύρα 6-8) θα μεταφερθούν στη θέση των 1.000 ευρώ (Θύρα 7)
."

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος

Σταύρος Ψωμιάδης

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ