ΚΑΒΑΛΑ

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι στο Sport24.gr

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι στο Sport24.gr
INTIME SPORTS

Ο χρυσός σκόρερ της Καβάλας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, Μπέντζαμιν Ονουάτσι, μίλησε στο Sport24.gr μετά το παιχνίδι των Αργοναυτών για το σπουδαίο τρίποντο στο Καυτανζόγλειο, την δουλειά του... πολυθεσίτη και τον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Η Καβάλα εδώ και ένα χρόνο έχει μπει για τα καλά στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα μας, αφού από την περσινή σεζόν αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος. Φέτος συνεχίζει με τον ρυθμό και όπως όλα δείχνουν θα πάει και ακόμα καλύτερα.

Το Sport24.gr μίλησε με τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης εναντίον του Ηρακλή, ο οποίος μας αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η Καβάλα θα συνεχίσει το ίδιο εντυπωσιακά και στη συνέχεια.

" Ο προπονητής μας κάνει πολύ καλή δουλειά, αφού σε κάθε ματς είμαστε έτοιμοι και σε φυσική κατάσταση και σε τακτική. Συνεχίζουμε και δουλεύουμε κάθε εβδομάδα για το καλύτερο αποτέλεσμα και όταν όλα τα παιδιά θα είναι 100% έτοιμα, τότε θα πάμε ακόμα καλύτερα. Το πιστεύω πολύ.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πετύχουμε μια πολύ σημαντική νίκη, η οποία έρχεται αμέσως μετά την ισοπαλία που πήραμε εναντίον του Παναθηναϊκού στο γήπεδο μας. Βλέπετε πως με την έλευση των νέων παικτών η ομάδα μας βελτιώνεται σταδιακά και γίνεται όλο και καλύτερη
".

"Δεν με νοιάζει το γκολ, αλλά να κερδίζει η ομάδα"

Ο 26χρονος άσος μπορεί να πέτυχε το γκολ της νίκης, όμως όπως μας τόνισε πως εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να παίρνει τους βαθμούς η ομάδα του, ανεξάρτητα σε ποια θέση αγωνίζεται.

" Δεν έχει να κάνει με τον Ονουάτσι, αλλά με την Καβάλα. Σημασία έχει πως η ομάδα νίκησε και αυτό με ενδιαφέρει αποκλειστικά.



Όσον αφορά την τακτική, η αλήθεια είναι πως από την περσινή σεζόν αγωνίζομαι τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Αυτή είναι η τακτική της ομάδας και εγώ την ακολουθώ πιστά όποιος και να είναι ο προπονητής μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στα περισσότερα ματς, γιατί έχουμε ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ με πολλούς σπουδαίες παίκτες".

Τέλος ρωτήσαμε τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι αν ο στόχος φέτος είναι η Ευρώπη. Ο ίδιος φανερά προσγειωμένος τόνισε πως πρώτα τον ενδιαφέρει η παραμονή και μετά ότι καλύτερο έρθει.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ / 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ / 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM



"Νομίζω πως πρώτος στόχος μας πρέπει να είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, αν όλα πάνε καλά, όλοι θέλουμε να τερματίσουμε πιο ψηλά σε σχέση με την περσινή σεζόν. Έχουμε καλύτερη ομάδα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ