ΚΑΒΑΛΑ

Πολλές οι αλλαγές με Ολυμπιακό

Πολλές οι αλλαγές με Ολυμπιακό
Ντικρόκ INTIME SPORTS

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Νταρσεβίλ με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Γάλλος άσος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις. Τι συμβαίνει με τον 35χρονο άσο και λείπει τόσο καιρό.

Πολλές είναι οι απουσίες ποδοσφαιριστών για τον Χένρι Κάσπερτσακ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο "Ανθή Καραγιάννη", με αποτέλεσμα να ο Πολωνός τεχνικός να ετοιμάζει αλλαγές για το αρχικό σχήμα.

Ονουάτσι, Αμπντούν, Καρντόσο, αλλά και ο Ζαν Κλοντ Νταρσεβίλ (που κατά 95% θα αποκλειστεί το Σάββατο από την αποστολή), δεν βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού της Καβάλας.

Οι τρεις πρώτοι είναι γνωστό πως είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Γάλλος άσος αντιμετωπίζει ένα μυικό πρόβλημα εδώ και ένα περίπου μήνα. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι γιατί ο Νταρσεβίλ πίεσε τον εαυτό του στην αρχή του πρωταθλήματος με συνεχή παιχνίδια, ενώ δεν ήταν 100% έτοιμος.

Μάλιστα τα παραπανίσια κιλά δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο την κατάσταση του, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχει έντονες ενοχλήσεις στα γόνατα του. Το πότε θα επιστρέψει δεν είναι βέβαιο, όμως αν συνεχίσει έτσι τότε δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και μετά τον Γενάρη.

Νέο σχήμα

Μετά τις γνωστές απουσίες λοιπόν, δεν αποκλείεται ο Πολωνός τεχνικός να αλλάξει και το σχήμα με το οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα. Ντικρόκ, Σιόντης και Αλεξάντροβιτς θα πρέπει να θεωρούνται φαβορί για να ξεκινήσουν στην βασική ενδεκάδα, ενώ ίσως δούμε και τον Ενόκ να κάνει την έκπληξη και να παίζει από την αρχή.

Τέλος ο Βαγγέλης Οικονόμου θα βρίσκεται στην αποστολή, όμως δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αφού ακόμα δεν έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ