ΚΑΒΑΛΑ

Ψωμιάδης: "Δύσκολο να κρατήσεις τον Αμπντούν"

Ψωμιάδης: "Δύσκολο να κρατήσεις τον Αμπντούν"
Αμπντούν INTIME SPORTS

Γαλλική ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου της Καβάλας, Σταύρου Ψωμιάδη, ο οποίος αναφέρει πως είναι δύσκολο να κρατήσεις σε μια ομάδα έναν ποδοσφαιριστή με την αξία του Αμπντούν. Φήμες για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν έχει κλέψει την παράσταση στο φετινό πρωτάθλημα, τόσο με την τεχνική του κατάρτιση όσο και με τον τρόπο που έχει βοηθήσει την Καβάλα που βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον 24χρονο άσο των "Αργοναυτών", με τον πρόεδρο της Καβάλας, Σταύρο Ψωμιάδη, να αναφέρει σε δηλώσεις που φιλοξενούνται σε ιστοσελίδα από την Γαλλία (mercato365) πως ο παίκτης δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα!

" Ο Αμπντούν κοστίζει πολλά χρήματα. Είναι ένας αρκετά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που δίνει ποιότητα στην ομάδα μας. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, δεν είναι εύκολο να κρατήσεις έναν παίκτη σαν και αυτόν. Ξέρει πως θέλω να φτιάξω μια ομάδα που θα κάνει μεγάλη πορεία επάνω του, όμως σε περίπτωση που άλλες ομάδες δείξουν ενδιαφέρον, τότε μπορεί και να τον αγοράσουν", είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

Να θυμίσουμε πως ο Αμπντούν έχει ήδη ψηφιστεί δυο φορές ως ο κορυφαίος παίκτης της αγωνιστικής.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ