ΚΕΡΚΥΡΑ

Αρχίζει η... περιοδεία

Αρχίζει η... περιοδεία
Πανηγυρική INTIME SPORTS

Για την Βέροια θα πετάξει την Τετάρτη η αποστολή της Κέρκυρας, καθώς την Πέμπτη δίνει εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα της Κέρκυρας για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Με αρκετές αλλαγές φαίνεται πως θα παραταχθεί η ομάδα της Κέρκυρας για το ματς με την Βέροια, αφού ο Μπάμπης Τεννές θέλει να ξεκουράσει βασικούς παίκτες ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το Κύπελλο σίγουρα είναι ένας θεσμός στον οποίο οι παίκτες της Κέρκυρας θέλουν να διακριθούν, ωστόσο ο τεχνικός των Φαιάκων θα δώσει την ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Στολτίδης, Τσίγκας και Επστάιν δύσκολα θα ξεκινήσουν μαζί στην αρχική ενδεκάδα. Ο Γερμανός άσος ακόμα νιώθει ενοχλήσεις στους τένοντες και έτσι ο κ. Τεννές δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Όσον αφορά τον έμπειρο μέσο, χρειάζεται απαραίτητες ανάσες για να μην παρουσιάσει φαινόμενα τραυματισμών.

Έτοιμο το ΕΑΚ

Ο αγωνιστικός χώρος του ΕΑΚ είναι έτοιμος πλέον για να φιλοξενήσει αγώνες Σούπερ Λιγκ και όπως όλα δείχνουν μέσα στον Νοέμβριο η Κέρκυρα θα μπορέσει να επιστρέψει στην φυσική της έδρα.

Το μόνο που απομένει είναι κάποιες εργασίες στα αποδυτήρια και τα δημοσιογραφικά, έτσι ώστε η ΠΑΕ να πάρει το ΟΚ από την Σούπερ Λιγκ.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ