ΚΕΡΚΥΡΑ

Φλαβίνιο: "Δεν πέφτει η Κέρκυρα"

Φλαβίνιο: "Δεν πέφτει η Κέρκυρα"
INTIME SPORTS

Ο Φλαβίνιο λύτρωσε την Κέρκυρα στον αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς οι "Φαίακες" με δικό του γκολ νίκησαν στη Νέα Σμύρνη μετά από έξι αγωνιστικές.

Ο Βραζιλιάνος άσος της Κέρκυρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Εξέδρα", μίλησε για τις στιγμές μετά την λήξη του ματς και την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

" Αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος που νικήσαμε με δικό μου γκολ. Δεν έχει όμως σημασία για μένα. Αυτό που μετράει είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που τόσο πολύ είχαμε ανάγκη. Για μένα δεν μετράει ποιος βάζει τα γκολ. Σημασία έχει να νικάει η ομάδα.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη. Αρχικά πηγαίναμε καλά αλλά μετά δεν ξέρω γιατί σταματήσαμε να αποσπούμε θετικά αποτελέσματα. Όλοι θέλαμε να παίζουμε καλά. Μετά την 5η αγωνιστική η ομάδα δεν μπορούσε να αποδώσει ικανοποιητικά στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων και έδειξε σημάδια κόπωσης".

Αναφορικά με την αλλαγή του προπονητή και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, τόνισε: " Ο Μπάμπης Τεννές είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά πάντα αλλάζει η ψυχολογία όταν έρχεται νέος προπονητής σε μία ομάδα. Ο κύριος Μπάντοβιτς μας βοήθησε και ανέβασε την ψυχολογία μας. Μας μίλησε πολύ και μας είπε ότι έχουμε ομάδα ικανή να νικήσει τον Πανιώνιο.

Το πρωτάθλημα και φέτος θα είναι δύσκολο. Πιστεύω ότι η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα να παραμείνει στην Σούπερλίγκα".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ