ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπάντοβιτς: "Ο δρόμος είναι μακρύς"

Μπάντοβιτς: "Ο δρόμος είναι μακρύς"
INTIME SPORTS

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανέλαβε την Κέρκυρα και την ευθύνη να κρατήσει την ομάδα στην Σουπερλίγκα.

Ο τεχνικός των "Φαιάκων" μιλώντας στον "Sentra 103,3" για την συνεργασία του με την Κέρκυρα αλλά και την εμπειρία του στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακό που θα τον βοηθήσει, όπως πιστεύει στην καριέρα του στη νέα του ομάδα.

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Κέρκυρας: " Ήρθε λίγο ξαφνικά. Μιλήσαμε μου άρεσαν κάποια πράγματα και αποφάσισα να έρθω. Είχα περάσει ένα διάστημα στην Κέρκυρα σαν βοηθός προπονητής. Θα συγκεντρωθούμε στο πρώτο παιχνίδι που έρχεται, όσο καλύτερα γίνεται.

Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια, και η ομάδα θα πρέπει να έχει διάρκεια και σωστή οργάνωση, αυτό θα προσπαθήσουμε περάσουμε στις προπονήσεις μας. Αμέσως δεν μπορούμε να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα. Θα βάλουμε κάποιες προτεραιότητες και θα δούμε στο μέλλον πως θα έρθουν τα πράγματα".

Για το στόχο της Κέρκυρας: " Στόχος μας είναι η παραμονή και μόνο αυτή. Είναι δύσκολο αλλά δεν είναι αδύνατο. Θα βοηθήσει να είμαστε ομάδα και όλα τα άλλα θα είναι εύκολα. Ο δρόμος είναι μεγάλος υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια και όλα είναι δύσκολα".

Για τη θητεία του στον Ολυμπιακό: " Στην καριέρα μου δεν θα βοηθήσει η περίοδος που ήμουν πρώτος προπονητής, αλλά όλα τα χρόνια που ήμουν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Είναι μεγάλη εμπειρία να ζεις μια ομάδα από μέσα. Αυτές οι εμπειρίες θα με βοηθήσουν πάρα πολύ. Πέρασα πάρα πολύ ωραία".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ