ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρασκευαϊδης: "Είμαστε δεμένη ομάδα"

Παρασκευαϊδης: "Είμαστε δεμένη ομάδα"
INTIME SPORTS

Για την μέχρι τώρα πορεία της Κέρκυρας στην Superleague και την επιστροφή στην φυσική της έδρα μίλησε ο Γιώργος Παρασκευαϊδης

Για την επιστροφή της Κέρκυρας στην φυσική της έδρας, την πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ αλλά και το ατύχημα που είχε μίλησε "Sentra fm", ο Γιώργος Παρασκευαϊδης.

Ο έμπειρος μέσος της ομάδας του νησιού των "Φαιάκων" δήλωσε: Για το ατύχημα που είχε και τον άφησε εκτός ομάδος για ένα διάστημα: " Είχα ένα ατυχές περιστατικό με νταλίκα. Ήμουν πολύ τυχερός δόξα τω Θεό. Είναι κάτι που ήρθε και πέρασε".

Για την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρας: " Όσο καλά κι αν πήγαμε στο γήπεδο της Πάτρας, δεν θέλουμε να μείνουμε άλλο. Η ταλαιπωρία είναι μεγάλη το ταξίδι από την Κέρκυρα στην Πάτρα δεν είναι απλό.

Γυρίζουμε στην Κέρκυρα κι αυτό είναι κάτι που χαροποίησε όλους, από ποδοσφαιριστές μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο, κι ελπίζουμε το Σάββατο με την Ξάνθη να κάνουμε μια καλή αρχή και να τελειώσει αυτή η ταλαιπωρία εδώ
".

Για την έως τώρα πορεία της ομάδας: " Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Κάθε νεοφώτιστη ομάδα θέλει να έχει λογικά αποτελέσματα, όταν κερδίζεις στο γήπεδο σου και προσπαθείς να μην χάνεις έξω είναι ότι καλύτερο. Αυτό το είχαμε καταφέρει μέχρι τον αγώνα με την Τρίπολη, που ήταν μια ήττα αναπάντεχη ήττα, κυρίως με τον τρόπο που ήρθε και η οποία μας χάλασε την σειρά που είχαμε.

Τώρα δυστυχώς, επειδή είναι και μια δύσκολη συγκυρία και για την Ξάνθη, θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να ξαναμπούμε σε αυτό τον ρυθμό, ούτως ώστε να μαζέψουμε πολλούς βαθμούς στον πρώτο γύρο και να μην κινδυνεύουμε στον δεύτερο να παίζουμε το κάθε παιχνίδι σαν να είναι αγώνας ζωή ή, θανάτου
.

Τώρα είναι η ώρα να κερδίσουμε την Ξάνθη ώστε να μπούμε σε αυτό τον ρυθμό που είχαμε. Είναι μια καλή συγκομιδή, αλλά δεν σταματάς να βάζεις βαθμούς στο σακούλι στον πρώτο γύρο γιατί στον δεύτερο γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολα, όχι να βάλεις τρεις βαθμούς, αλλά ούτε έναν! Θα πρέπει να ματώνεις.

Είμαστε μια ομάδα δεμένη, με τον ίδιο προπονητή, που έχουν γίνει κάποιες προσθήκες το καλοκαίρι, δεν έχει αλλάξει όλη η ομάδα και γι' αυτό μπήκαμε με μια δυναμική και ένα προβάδισμα από τις άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα.

Αυτό το εκμεταλλευτήκαμε και θα συνεχίσουμε να το εκμεταλλευόμαστε απλά το θέμα είναι μέχρι ποιο βαθμό. Ελπίζω σε μεγάλο βαθμό, ώστε στον πρώτο γύρο να έχουμε μια πάρα πολύ καλή συγκομιδή. Αλλά όντως 12 βαθμοί είναι πολύ καλή συγκομιδή
".

Για τις απαιτήσεις του Μπάμπη Τεννέ: " Αυτό που θέλει ο προπονητής είναι να φτιαχτεί μια ομάδα που να μην έχει -ανάγκη κανένα μεγάλο όνομα-, γιατί στην ομάδα μας απ' ότι βλέπετε δεν υπάρχει άλλο μεγάλο όνομα πέρα από τον Άκη Στολτίδη και να παίζουν όλοι οι παίκτες ο ένας για τον άλλο.

Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του προπονητή. Έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες της Α' Εθνικής και γνωρίζει πως σε τέτοιου βεληνεκούς ομάδες αν οι παίκτες δεν είναι ο ένας για τον άλλο, δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Αυτό έχει περάσει από πέρυσι αλλά και φέτος στα καινούρια παιδιά που ήρθαν όπως ο Επστάιν, ο Γιάντσης. Όλα τα παιδιά έχουμε δέσει και παίζουμε ο ένας για τον άλλο, αυτό είναι το κύριο μέλημα του προπονητή και το έχει περάσε
ι".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ