ΚΕΡΚΥΡΑ

Τεννές:" Με 'έφαγε' ο Λυράκης"!

Τεννές:" Με 'έφαγε' ο Λυράκης"!
Τεννές INTIME SPORTS

Ο Μπάμπης Τεννές άφησε αιχμές κατά του τεχνικού διευθυντή της Κέρκυρας Νίκου Λυράκη, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του έμπειρου τεχνικού. "Με κατηγόρησε πως δεν πίστευα στο ρόστερ", είπε χαρακτηριστικά.

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες ο Μπάμπης Τεννές από την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας, καθώς στη θέση του αποφασίστηκε να συνεχίσει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Παρόλα αυτά ο έμπειρος προπονητής άφησε πολλές αιχμές...

"Ο λόγος που έφυγα έχει να κάνει με τον κ. Λυράκη. Σύμφωνα με τα όσα λέει, εγώ δεν πίστευα στο ρόστερ της ομάδας επειδή είπα πως η ομάδα θέλει 4 μεταγραφές. Η άποψη μου είναι πως ουσιαστικά ήμουν εμπόδιο στα σχέδια του για ότι ήθελε να κάνει", είπε αρχικά ο κ. Τεννές και συνέχισε.

" Το 'πριόνισμα' είχε ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα περίπου. Ο κ. Λιμπάτζης έχει εγκλωβιστεί μαζί του και νομίζει πως είναι απαραίτητος στην ομάδα. Παίκτες και προπονητής που θα αποκτηθούν πρέπει να είναι από το γραφείο του κ. Λυράκη. όταν θα φύγει ακόμα θα τον πληρώνουν...".

Αντίδραση δεν είχαμε από τον τεχνικό διευθυντή της Κέρκυρας, ο οποίος όπως φαίνεται δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ