ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Από Κυργιάκο σε... Κυριάκο

Από Κυργιάκο σε... Κυριάκο

Η Λίβερπουλ επιμένει... ελληνικά, αφού μετά τον Σωτήρη Κυργιάκο, παρακολουθεί στενά και την περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλο, όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ. Κολακευμένος δήλωσε στο Sport24.gr ο νεαρός άσος, που δεν γνώριζε για το ενδιαφέρον της ιστορικής αγγλικής ομάδας.

Ο 19χρονος αμυντικός, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των "ρεντς" και έτσι δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τον δρόμο του συμπατριώτη του, Σωτήρη Κυργιάκου.

Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στον "Sotis", τονίζοντας πως μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην μεταγραφή του ταλαντούχου αμυντικού.

Φυσικά στην μέση υπάρχει και η Σάλκε, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την γερμανική ομάδα, είναι πολύ πιθανόν να δεχτεί να παραχωρήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Όσο για την τιμή; Οι Άγγλοι θα πρέπει να δώσουν παραπάνω από έξι εκατομμύρια λίρες για να τον φέρουν στο "Άνφιλντ".

Να σημειωθεί πως ο νέος ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, έχει σκοπό να μαζέψει στο Λιμάνι νέους και ταλαντούχους παίκτες και μεταξύ αυτών βρίσκεται και το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Μάλιστα ο Κένι Νταλγκλίς, έχει δώσει μια λίστα με παίκτες και φημολογείται πως μέσα σ' αυτή είναι και ο Έλληνας αμυντικός.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ακόμη ότι για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ενδιαφέρονται ακόμη η Τότεναμ, η Άρσεναλ κι η Τσέλσι.

Κολακευμένος ο Παπαδόπουλος

Το Sport24.gr είχε επικοινωνία με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, στην οποία ο νεαρός άσος δήλωσε άγνοια για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ. Παράλληλα, όμως, παραδέχτηκε ότι είναι κολακευμένος από τα δημοσιεύματα που θέλουν τους "κόκκινους" να τον έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ