ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Επίθεση Κλοπ σε Γκάρι Νέβιλ

Επίθεση Κλοπ σε Γκάρι Νέβιλ

Ο Γίργκεν Κλοπ πέρασε στην αντεπίθεση μετά από την έντονη κριτική που δέχθηκε ο τερματοφύλακάς του, Λόρις Κάριους, από τον Γκάρι Νέβιλ και τον αδερφό του Φιλ.

Ο Γίργκεν Κλοπ πέρασε στην αντεπίθεση σχετικά με την κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους, η οποία προέρχεται -μεταξύ άλλων- και από τους αδερφούς Γκάρι και Φιλ Νέβιλ.

Οι πρώην αμυντικοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν σχολιαστές σε αθλητικές εκπομπές έχουν μιλήσει με διόλου κολακευτικά λόγια για τον Γερμανό τερματοφύλακα που κόστισε στους "κόκκινους" 6.200.000 ευρώ για να αποκτηθεί από τη Μάιντς.

Ο Κλοπ εμφανίστηκε εξαγριωμένος με ορισμένα λόγια των δύο αδερφών και πέρασε στην αντεπίθεση, αναφερόμενος ακόμα και στην αποτυχημένη θητεία του Γκάρι Νέβιλ ως πρώτου προπονητή της Βαλένθια.

"Οι σχολιαστές είναι πρώην παίκτες και πολλοί εξ αυτών ξέχασαν τελείως, προφανώς, πώς ένιωσαν όταν δέχονταν εκείνοι κριτική, ειδικά οι αδερφοί Νέβιλ. Πρέπει να πω ότι αυτός που ήταν και προπονητής, προφανώς θα έπρεπε να ξέρει ότι η υπερβολική κριτική ποτέ δεν βοηθάει, αλλά φαντάζομαι δεν ενδιαφέρεται να βοηθήσει έναν παίκτη της Λίβερπουλ. Αυτό δεν κάνει αυτά που λέει πιο λογικά. Έδειξε ότι δυσκολεύεται σε δουλειά όπου κρίνει παίκτες, γιατί του επιτρέπουμε να μιλάει για παίκτες στην τηλεόραση;"

"Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μην τους ακούω. Είμαι βέβαιος ότι ούτε ο Κάρα (σ.σ. Τζέιμι Κάραχερ) μιλάει τόσο θετικά για τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φυσικά, στους αδερφούς Νέβιλ δεν αρέσει η Λίβερπουλ και εάν μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που έχουν προκαλέσει ήδη, νομίζω ότι θα το προσπαθήσουν".

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του για το ζήτημα, απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους, λέγοντας: "Τώρα έχετε τον τίτλο σας, παρακαλώ. Έπρεπε να κάνετε νωρίτερα τη σωστή ερώτηση. Α, μπορείτε να του πείτε (σ.σ. στον Γκάρι Νέβιλ) ότι δεν είμαι στο twitter, οπότε εάν θέλει να μου πει κάτι, το twitter δεν βοηθάει".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ