ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η κυρία... Λίβερπουλ!

Η κυρία... Λίβερπουλ!

Η Λίντα Πιτσούτι, σύζυγος του νέου ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ Τζον Χένρι, ενθουσιάστηκε στην πρώτη επίσκεψή της στο "Άνφιλντ" κόντρα στη Νάπολι, και αποθέωσε τους οπαδούς των "κόκκινων" μέσω του Twitter (photos)!

Αν ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν ο άνθρωπος που πρωταγωνίστησε στον αγωνιστικό χώρο του "Άνφιλντ" το βράδυ της Πέμπτης, οδηγώντας τη Λίβερπουλ σε νίκη-ανατροπή 3-1 επί της Νάπολι με χατ-τρικ, τότε αυτή που "έκλεψε την παράσταση" έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου δεν ήταν άλλη από την Λίντα Πιτσούτι.

Η σύζυγος του νέου ιδιοκτήτη των "κόκκινων" Τζον Χένρι έζησε πολύ έντονα τον σημαντικό αυτό αγώνα του Europa League στο πλευρό του αγαπημένου της, και μετά το τέλος του δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την πρώτη της επίσκεψη στο "Άνφιλντ" γράφοντας στο Twitter!

"Ουάου! Το Άνφιλντ είναι ένα ξεχωριστό μέρος", ήταν οι πρώτες λέξεις που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Λίντα Πιτσούτι, σύζυγος του νέου ιδιοκτήτη της ομάδας του Μέρσισαϊντ, Τζον Χένρι, για να συνεχίσει με ανάλογο ενθουσιασμό:

"Φανταστικό ματς (ειδικά όταν ακούς το τραγούδι για τον Τζέραρντ!) με εξαιρετικούς και πολύ φανατικούς υποστηρικτές.

Το σύνθημα "Δεν τραγουδάτε πια" προς τους σιωπηλούς οπαδούς της Νάπολι όταν πήραμε το προβάδισμα ήταν το αποκορύφωμα... και τέλος το να ζεις το περίφημο Kop.

Το να ακούς, να βλέπεις και να αισθάνεσαι τη μέγιστη δύναμη, το πνεύμα και το φανατισμό των οπαδών είναι κάτι το εκπληκτικό.

Σας ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις σας με τραγούδια, ήχοι όπως το "The Fields of Anfield Road" είναι το επόμενο μάθημά μου".

Αυτή δεν ήταν πάντως η πρώτη φορά που η 30άχρονη lady της Λίβερπουλ αναφέρθηκε στον ιστορικό σύλλογο, καθώς ξεκίνησε τον "βομβαρδισμό" μηνυμάτων την περασμένη Τρίτη, γράφοντας:

"Απόλαυση να περνάς το χρόνο σου στο Λίβερπουλ. Φοβερό ιταλικό εστιατόριο χθες το βράδυ, περιήγηση στο Άνφιλντ σήμερα και εξευρένηση αυτής της κρύας πόλης όποτε έχω τη δυνατότητα".

Υπήρξε όμως και συνέχεια καθώς την Τετάρτη έκανε κάλεσμα στους φίλους των "κόκκινων" μέσω του λογαριασμού της στο Twitter να της γράψουν μερικά συνθήματα της ομάδας για να είναι "διαβασμένη" όταν θα έκανε την πρεμιέρα της στις εξέδρες του γηπέδου το βράδυ της Πέμπτης.

"Μελετώ το άλμπουμ του Άνφιλντ για να προετοιμαστώ για το πρώτο μου ματς με τη Λίβερπουλ. Δεν μπορώ να περιμένω!

Πέρα από το YNWA (You'll never walk alone) τί τραγούδια πρέπει να μάθω;"
, είχε γράψει χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της λίγα μόλις 24ωρα νωρίτερα.

Φωτογραφίες από την "πρεμιέρα" της Λίντα Πιτσούτι στο "Άνφιλντ"

Η κυρία... Λίβερπουλ!



Η κυρία... Λίβερπουλ!


Η κυρία... Λίβερπουλ!



Η κυρία... Λίβερπουλ!



Η κυρία... Λίβερπουλ!



Η κυρία... Λίβερπουλ!


TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ