ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μπρόουτον: "Θα φύγουν ντροπιασμένοι Χικς και Ζιλέτ"

Μπρόουτον: "Θα φύγουν ντροπιασμένοι Χικς και Ζιλέτ"

Εκνευρισμένος ο πρόεδρος της Λίβερπουλ Μάρτιν Μπρόουτον, δήλωσε πως οι ιδιοκτήτες της ομάδας θα μπορούσαν να είχαν φύγει με ψηλά το κεφάλι, όμως θα αποχωρήσουν τελικά ντροπιασμένοι.

Πάνω που οι φίλοι της Λίβερπουλ ηρέμησαν στην είδηση της πώλησης του συλλόγου σε νέο ιδιοκτήτη και την απεμπλοκήν από τους δυο Αμερικανούς, που παραλίγο να φέρουν την ομάδα στην καταστροφή, Τομ Χικς και Τζορτζ Ζιλέτ ξαναχτύπησαν με σκοπό να χαλάσουν το deal.

Φανερά εκνευρισμένος ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Λίβερπουλ Μάρτιν Μπρόουτον, μίλησε με σκληρά λόγια κατά των Αμερικανών: " Είναι η τελευταία τους ευκαιρία να φύγουν με το κεφάλι ψηλά, όμως αυτοί επέλεξαν να φύγουν ντροπιασμένοι"!

"Θα μπορούσαν να πουν στους οπαδούς: ' Υποσχεθήκαμε πως θα πουλήσουμε την ομάδα στους σωστούς ιδιοκτήτες και το κάναμε με δικό μας κόστος', αλλά δεν το έκαναν δυστυχώς....

Η περίοδος τους από κάθε πλευρά δεν ήταν καλή. Είναι κρίμα πάντως που διάλεξαν αυτόν τον δρόμο".

Που θα πάνε τα λεφτά

Τα χρήματα που θα δώσουν οι νέοι ιδιοκτήτες, θα πάνε αρχικά στην τράπεζα όπου οι Αμερικανοί πήραν δάνεια για να πάρουν την ομάδα (!), ενώ τα υπόλοιπα θα χωριστούν σε πιστωτές και άλλες υποχρεώσεις του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως αν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου δεν βρεθεί λύση, τότε τις μετοχές θα πάρει τράπεζα της Σκωτίας, με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει βαθμούς από το πρωτάθλημα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ