ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προδομένοι οι παίκτες της Λίβερπουλ

Προδομένοι οι παίκτες της Λίβερπουλ
Τζέραρντ

Προβληματισμένοι είναι οι παίκτες της Λίβερπουλ σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, αφού οι υποσχέσεις των νέων ιδιοκτητών δεν έχουν πάρει ακόμα σάρκα και οστά. Σκέψεις αποχώρησης από Ρέινα και Τόρες.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, οι Άγγλοι φαίνεται πως... ανακάλυψαν την Αμερική κάτι εκατοντάδες χρόνια αργότερα, στην νοοτροπία τουλάχιστον.

Και αυτό γιατί πάνω που ξέφυγαν από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες από τις ΗΠΑ, οι νέοι που κατάγονται από την ίδια χώρα φαίνεται πως έχουν την ίδια συνήθεια. Δηλαδή το να μην κάνουν τίποτα.

Όπως αναφέρουν τα Βρετανικά ΜΜΕ την Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ είναι απογοητευμένοι με την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής, ενώ το γεγονός της καθυστέρησης εξεύρεσης αντικαταστάτη του Χόντγκσον τους έχει επηρεάσει αρνητικά.

Εκτός όλων αυτών όμως, παίκτες όπως ο Τζέραρντ, ο Τόρες, ο Ρέινα και ο Κάιτ που πείσθηκαν να μείνουν στην ομάδα, βλέπουν τώρα πως οι υποσχέσεις για μεταγραφές έχουν μείνει απλά στα λόγια και πλέον σκέφτονται σοβαρά την αποχώρηση το καλοκαίρι.

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες τους τελευταίους δυο μήνες είναι άφαντοι και δεν έχουν πάρει καμία απόφαση, γεγονός που έχει σχολιαστεί έντονα από τους παίκτες των Reds.

Το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο πάντως, θα κρίνει πολλά και για πολλούς.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ