ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Τέλος το πρωτάθλημα"

"Τέλος το πρωτάθλημα"

Η Λίβερπουλ απέχει ήδη 10 πόντους από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με τη συμπλήρωση της 5ης αγωνιστικής, και ο Ρόι Χόντσον παραδέχτηκε μετά την ήττα στο ντέρμπι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεν πως η Λίβερπουλ έχει τεθεί εκτός μάχης του τίτλου.

"Το να χρησιμοποιήσω λέξεις όπως καταστροφή είναι λίγο σκληρές, εκτός αν μιλάμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος", τόνισε ο τεχνικός των "κόκκινων", για να προσθέσει:

"Ο στόχος μας είναι να βελτιωθούμε, να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, και ίσως εκεί πρέπει να επικεντρώσω την προσοχή μου από εδώ και πέρα".

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τους "κόκκινους διαβόλους" όπου η ήττα ήρθε ελέω του χατ-τρικ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (πρώτος παίκτης σε ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων που σημειώνει τρία γκολ σε ένα παιχνίδι μετά το 1990 και τον Πίτερ Μπίρντσλι), ο Άγγλος προπονητής έκανε λόγο για βελτίωση της Λίβερπουλ.

"Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα. Η εμφάνισή μας με τη Γιουνάιτεντ ήταν σαφώς καλύτερη από τις δύο προηγούμενες εμφανίσεις μας στην Πρέμιερ Λιγκ (1-0 τη Γουέστ Μπρομ και 0-0 με τη Μπέρμινχαμ).

Παίζαμε απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα και μπορούμε να απονείνουμε τα εύσημα στους εαυτούς μας για τον τρόπο με τον οποίο καταφέραμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ