ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τζον Χένρι όπως λέμε Νικόλας Πατέρας!

Τζον Χένρι όπως λέμε Νικόλας Πατέρας!
Τζον Χένρι

"Ξέρουμε τον τρόπο για να επιστρέψουμε στην κορυφή", δήλωσε ο νέος ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ Τζον Χένρι, που σαν άλλος Νικόλας Πατέρας θα πάει στην προπόνηση των κόκκινων, για να τους εμψυχώσει ενόψει του ντέρμπι με την Έβερτον.

Ο εφιάλτης των φίλων της Λίβερπουλ τελείωσε και επίσημα την Παρασκευή το απόγευμα με τον Αμερικανό επιχειρηματία Τζον Χένρι να παίρνει τα ηνία του συλλόγου, μετά από μια επεισοδιακή εβδομάδα με πολλές ανατροπές.

Στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε... διαβασμένος και άγγιξε την καρδιά των φίλων της Λίβερπουλ, λέγοντας πως θα κάνει τα πάντα έτσι ώστε η ομάδα του να φτάσει και πάλι στην κορυφή.

" Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι είμαστε δεσμευμένοι με τη νίκη. Έχουμε ιστορία με τις επιτυχίες και έτσι οι φίλοι της ομάδας πρέπει να γνωρίζουν πως το ενδιαφέρον μας έχει να κάνει με την πρόθεση μας να φέρουμε τον σύλλογο στην κορυφή.

Η ομάδα Red Sox είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος σύλλογος σε έξοδα στο πρωτάθλημα μπέιζμπολ. Έτσι να ξέρετε πως θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα μας
".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζον Χένρι θα βρεθεί στην προπόνηση των παικτών της Λίβερπουλ πριν το ματς με την Έβερτον, για να έχει μια πρώτη γνωριμία με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να τους εμψυχώσει.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ