ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Σίτι τιμώρησε τον Κάρλος Τέβες

Η Σίτι τιμώρησε τον Κάρλος Τέβες

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν χαρίστηκε στον Τέβες για το επεισόδιο που είχε με τον Μαντσίνι στο ματς με τη Μπάγερν. Δείτε τι τιμωρία του επέβαλε.

Η άρνηση του Κάρλος Τέβες να ακούσει την εντολή του προπονητή του και να μπει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου για το Champions League, δεν πέρασε στο... ντούκου από τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου.

Και αυτό γιατί όπως ανακοίνωση η διοίκηση των "πολιτών", ο Αργεντινός φορ δεν θα πάρει μέρος σε προπονήσεις και αγώνες της ομάδας του μέχρι να δίνει πλήρης διερεύνηση του τι έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στην "Αλιάντς Αρίνα".

"Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο επιθετικός Κάρλος Τέβες έχει τιμωρηθεί μέχρι νεότερη ειδοποίηση για το μάξιμουμ διάστημα των δύο εβδομάδων.

Η τιμωρία του παίκτη ισχύει μέχρι να γίνει έρευνα για την συμπεριφορά που φέρεται να είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Μπάγερν, που έχασε η ομάδα μας για 2-0.

Ο παίκτης δεν πρόκειται να συμπεριλαμβάνεται σε αποστολές ούτε να παίρνει μέρος σε προπονήσεις, το διάστημα που ο σύλλογος θα ερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των "πολιτών".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ