ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φεύγει από την Γιουνάιτεντ ο Ρούνεϊ!

Φεύγει από την Γιουνάιτεντ ο Ρούνεϊ!
Ρούνεϊ

Παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να αποτελέσει τον Γενάρη ο Γουέιν Ρούνεϊ, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, εξαιτίας των κακών σχέσεων που έχει με τον Άλεξ Φέργκιουσον.

Η σχέση του Ρούνεϊ με τον Φέργκιουσον έχει οδηγηθεί στα άκρα, καθώς ο Σκωτσέζος τεχνικός παρά τις πολλές απουσίες της ομάδας του, προτίμησε να αφήσει στον πάγκο τον 25χρονο επιθετικό στο παιχνίδι με την Γουέστ Μπρόμγουιτς.

Η Γιουνάιτεντ έχασε για άλλη μία φορά βαθμούς στην έδρα της, καθώς το ματς έληξε 2-2, όμως αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τους φίλους των κόκκινων διαβόλων, μετά το Κυριακάτικο δημοσίευμα της Daily Mirror.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, ο Γουέιν Ρούνεϊ θα αποχωρήσει από την Γιουνάιτεντ τον ερχόμενο Γενάρη, καθώς το γυαλί στις σχέσεις του με τον Άλεξ Φέργκιουσον έχει ραγίσει και δεν ξανακολλάει.

Το νέο συμβόλαιο που ήταν να υπογράψει ο 25χρονος άσος έχει μείνει πλέον στάσιμο (το υπάρχον τελειώνει σε 18 μήνες), αφού ο 67χρονος τεχνικός φαίνεται χολωμένος με την συμπεριφορά του Ρούνεϊ το τελευταίο διάστημα τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και στις δηλώσεις που κάνει.

Το χρονικό της κόντρας

Όλα ξεκίνησαν μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στην προσωπική ζωή του Ρούνεϊ, το οποίο είχε να κάνει με σχέση του Άγγλου φορ με ιερόδουλες. Αυτό ήταν κάτι που ποτέ δεν συγχώρεσε ο Φέργκιουσον, καθώς η σύζυγος του 25χρονου ήταν έγκυος εκείνο το διάστημα.

Μάλιστα του τόνισε πως το γεγονός τσαλάκωσε την εικόνα του συλλόγου στο εξωτερικό, ενώ στοίχισε οικονομικά και στον ίδιο τον Ρούνεϊ. Η συμφωνία που είχε με την Coca Cola ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα να χάσει 8.5 εκ. ευρώ!

Στη συνέχεια ήρθαν κάποιες μικροκόντρες των δυο αδρών στα αποδυτήρια της ομάδας, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του Ρούνεϊ στο ματς της Αγγλίας με το Μαυροβούνιο. Ο Φέργκιουσον του είχε ζητήσει να μην αγωνιστεί, καθώς ήταν τραυματισμένος, όμως ο νεαρός φορ τον παράκουσε.

Πλέον το ποτάμι δείχνει να μην έχει γυρισμό και έτσι ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Ντέιβιντ Τζιλ θα πρέπει να πάρει μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις στην καριέρα του. Την πώληση του Γουέιν Ρούνεϊ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ