ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μπερμπάτοφ: "Νιώθω δυνατός"

Μπερμπάτοφ: "Νιώθω δυνατός"

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ. Το χατ τρικ του Βούλγαρου επιθετικού απέναντι στην Λίβερπουλ ανάγκασε τους επικριτές του να τον χειροκροτήσουν.

Ο επιθετικός των "μπέμπηδων" αδυνατούσε να κάνει την διαφορά στην Μάντσεστερ από το 2008 όταν αποχώρησε από την Τότεναμ, καθώς δεν είχε καταφέρει να πείσει τους οπαδούς των "μπέμπηδων" με την απόδοση του, προκαλώντας την αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του.

Παρόλο αυτά, ο 29χρονος επιθετικός κάνει δυναμικό ξεκίνημα και ένας λόγος της κατακόρυφης ανοδός της απόδοσης του οφείλεται στον θιγμένο του εγωισμό μετά την καχυποψία προς το πρόσωπο του, ύστερα από άσχημες εμφανίσεις.

" Ήμουν απογοητευμένος καθώς δεν κατάφερα να πείσω όλους τους οπαδούς της Μάντσεστερ. Οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ είναι οι κριτές και έτσι θα πρέπει να είναι. Εγώ είμαι καλεσμένος, ένας προνομιούχος καλεσμένος. Ότι φαντάστηκα στο γήπεδο βγαίνει αληθινό και νιώθω υπέροχα γι' αυτό.

Έχω δουλέψει σκληρά στην φυσική κατάσταση. Δουλεύω σκληρά σε αυτόν τον τομέα. Το καλοκαίρι έτρεχα έξι μήλια κάθε μέρα. Έβλεπα ένας ματς στο Μουντιάλ και μετά πήγαινα για τρέξιμο, μετά το δεύτερο ματς πήγαινα ξανά για τρέξιμο.

Νιώθω πολύ ζωντανός και έχω δηλώσει πολλές φορές ότι είμαι πολύ τυχερός που αγωνίζομαι για αυτό τον κόσμο, τον προπονητή και έχω αυτούς τους συμπαίκτες
".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ