ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο... κληρονόμος!

Ο... κληρονόμος!

Την επιθυμία του να διαδεχτεί κάποια στιγμή τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημόσια ο Ράιαν Γκιγκς.

"Πιστεύω ότι πιθανότατα θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ, στο Ολντ Τράφορντ, τόνισε με σημερινές δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sun" ο αρχηγός των "κόκκινων διαβόλων", και συνέχισε:

"Είμαι σε μία ηλικία τώρα όπου το τέλος της καριέρας μου ως ποδοσφαιριστής. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κατεβαίνει κατηγορίες και να παίζει σε χαμηλότερο επίπεδο.

Εάν αποφασίσεις να ασχοληθείς με την προπονητική, για μένα οι απόλυτες δουλειές είναι η Εθνική Ουαλίας και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απλούστατα επειδή έχω παίξει για τη χώρα μου και την ομάδα που υποστήριζα. Αυτές θα ήταν οι ιδανικές ομάδες για μένα.

Αν ήταν να συμβεί κάτι τέτοιο ωστόσο δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να αναλάβω κατευθείαν. Οπότε αν ήταν να εμπλακώ με την προπονητική θα έπρεπε πρώτα να πάω κάπου αλλού και να είμαι επιτυχημένος, ύστερα να επιστρέψω".


Υπενθυμίζεται ότι ο 36άχρονος άσος παρακολουθεί μαθήματα και σύντομα θα πάρει δίπλωμα προπονητή αναγνωρισμένο από την UEFA, ενώ πριν από λίγο καιρό σενάρια τον ήθελαν να να διαδέχεται στον πάγκο της Ουαλίας τον Τζον Τόσακ αλλά έσπευσε να τα διαψεύσει με επίσημη τοποθέτησή του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ