ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Χάνει Ρούνεϊ η Γιουνάιτεντ

Χάνει Ρούνεϊ η Γιουνάιτεντ

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γουέιν Ρούνεϊ. Διαβάστε, επίσης, ποιοι δεδομένα θα αποχωρήσουν από το "Ολντ Τράφορντ" και ποιο αποτελούν ερωτηματικό.

Χωρίς στόχους έχει μείνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν μετά τον αποκλεισμό στο Champions League. Αυτό δήλωσε και ο Ντάρεν Φλέτσερ, γεγονός που καταδεικνύει πως οι "κόκκινοι διάβολοι" μάλλον δεν καίγονται να διεκδικήσουν μέχρι τέλους μία θέση που οδηγεί στο Europa League.

Έτσι δεν υπάρχει λόγος να πιεστούν και οι παίκτες δεδομένου ότι έχουμε και Μουντιάλ στο τέλος της χρονιάς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος έπαιξε με ένεση την Τετάρτη στο Μόναχο. Ο Ντέιβιντ Μόγιες σκέφτεται να του δώσει ανάσες και να τον αφήσει να αποθεραπευτεί πλήρως χωρίς να τον πιέσει καθόλου. Επομένως, δεν αποκλείεται σύμφωνα με τη "Mirror" να μην αγωνιστεί ξανά ο Άγγλος επιθετικός ως το τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, άλλο ένα δημοσίευμα προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι. Πέντε παίκτες είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσουν, ενώ αρκετές είναι οι πιθανότητες και για άλλους πέντε. Σύμφωνα με τη "Daily Mail" Ρίο Φέρντιναντ, Πατρίς Εβρά, Άντερσον, Ράιαν Γκιγκς και Νεμάνια Βίντιτς, ο οποίος έχει ήδη κλείσει στην Ίντερ, είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν δεδομένα. Άλεξ Μπούτνερ, Νάνι, Άσλεϊ Γιανγκ, Σίνζι Καγκάουα και Τομ Κλέβερλι αποτελούν ερωτηματικό με κάποιους εξ αυτών να έχουν περισσότερες πιθανότητες αποχώρησης από το Μάντσεστερ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ