ΜΙΛΑΝ

Αλέγκρι: "Μου αρέσει ο Μπαλοτέλι"

Αλέγκρι: "Μου αρέσει ο Μπαλοτέλι"

O Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραδέχτηκε πως θα ήθελε να προσθέσει στο δυναμικό της Μίλαν τον Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ αποκάλυψε πως έμεινε εντυπωσιασμένος από την παρουσία του Αντόνιο Κασάνο στην πρώτη προπόνηση των "ροσονέρι" στο Ντουμπάι.

"Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να προπονήσω τον Μπαλοτέλι αλλά θα είναι δύσκολο καθώς έχουμε ήδη πάρα πολλούς πρωταθλητές μέσα στην ομάδα", τόνισε ο Αλέγκρι αναφορικά με τον "Σούπερ Μάριο", ο οποίος έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Μίλαν.

Όσον αφορά στον Ροναλντίνιο, ο οποίος ταξίδεψε με την αποστολή στα Αραβικά Εμιράτα αλλά ουσιαστικά περιμένει με τις βαλίτσες γεμάτες για να πάει στη Γκρέμιο, ο Αλέγκρι δήλωσε:

"Από τη στιγμή που δεν έχει φύγει είναι παίκτης της Μίλαν. Πρέπει να δουλεύει όπως οι άλλοι για να ξανακερδίσει μία θέση στην ομάδα".

Κληθείς τέλος να καταθέσει τις πρώτες εντυπώσεις του για τον Κασάνο, ο τεχνικός των Μιλανέζων δεν έκρυψε την ικανοποίησή του: "Εκτιμώ τη θέλησή του να τεθεί στην απόλυτη διάθεση της ομάδας αλλά και στη διάθεσή μου.

Το πνεύμα θυσίας που έδειξε με εξέπληξε περισσότερο και από το ταλέντο του. Άλλωστε αν δεν συμπεριφέρεσαι με συγκεκριμένο τρόπο στη Μίλαν δεν μπορείς να σταθείς".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ