ΜΙΛΑΝ

Φήμες για συμφωνία με Κασάνο

FLORENCE, ITALY - OCTOBER 05:  Antonio Cassano during the Italy Training Session at Coverciano on October 5, 2010 in Florence, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
FLORENCE, ITALY - OCTOBER 05: Antonio Cassano during the Italy Training Session at Coverciano on October 5, 2010 in Florence, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images) GETTY IMAGES

Οι φήμες από την Ιταλία θέλουν την Μίλαν να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την Σαμπντόρια για την απόκτηση του Αντόνιο Κασάνο.

Ο 28άχρονος άσος βρίσκεται σε καραντίνα στην ομάδα της Γένοβας, το συμβόλαιό του έχει διακοπεί και αποφασίστηκε την Πέμπτη να επιστρέψει την 1η Φεβρουαρίου, παίρνοντας όμως τα μισά από τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιό του.

Ο Κασάνο έχει υπογράψει στην Σαμπντόρια μέχρι τον Ιούνιο του 2013, αλλά οι πληροφορίες θέλουν να έχει συμφωνήσει με την Μίλαν σε συμβόλαιο μέχρι το 2014.

Αρχικά, αναμενόταν να πάει στους "ροσονέρι" ως δανεικός, αλλά αυτό φαίνεται να αλλάζει, ενώ λέγεται πως έχει συμφωνήσει να λαμβάνει 3.500.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει δώσει το "ΟΚ", ενώ οι πληροφορίες θέλουν τον Αντριάνο Γκαλιάνι να έχει γευματίσει με τον πρόεδρο της Σαμπντόρια το βράδυ της Πέμπτης και να έχει συμφωνήσει.

Μάλιστα, οι "ροσονέρι" σχεδιάζουν να είναι στην ομάδα ο Κασάνο στις 27 Δεκεμβρίου, στην επανέναρξη των προπονήσεων μετά τα Χριστούγεννα.

"Δεν θα συμβούλευα τον κόσμο να ποντάρει μόνο στον Κασάνο, καθώς υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παίκτες που θα μπορούσαν να πάρουν μεταγραφή τον Ιανουάριο", τόνισε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

"Ψάχνουμε για παίκτες με τεχνικά χαρίσματα και ο Κασάνο ταιριάζει με αυτό, αλλά δεν είναι ο μόνος. Ας αφήσουμε τον Κασάνο ήσυχο. Είναι παίκτης της Σαμπντόρια, ενώ ο Ροναλντίνιο είναι μέλος της ομάδας της Μίλαν και θα μείνει εδώ".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ