ΜΙΛΑΝ

"Φιλόσοφος ο Γκουαρδιόλα"!

epa02305242 Swedish forward Zlatan Ibrahimovic talks to journalists at FC Barcelona headquarters in Barcelona, eastern Spain, 28 August 2010. AC Milan have signed Sweden forward Zlatan Ibrahimovic from Barcelona for 24 million euros, the Italian club announced on August 28.  EPA/TONI GARRIGA
epa02305242 Swedish forward Zlatan Ibrahimovic talks to journalists at FC Barcelona headquarters in Barcelona, eastern Spain, 28 August 2010. AC Milan have signed Sweden forward Zlatan Ibrahimovic from Barcelona for 24 million euros, the Italian club announced on August 28. EPA/TONI GARRIGA EPA

Τον Πεπ Γκουαρδιόλα χαρακτήρισε ως αποκλειστικό υπεύθυνο για τη φυγή του από τη Μπαρτσελόνα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Γύρω στους 50.000 οπαδοί της Μίλαν θα τον υποδεχτούν απόψε στο "Σαν Σίρο".

Ο 28άχρονος Σουηδός επιθετικός ταξιδεύει σήμερα στην Ιταλία για να ολοκληρώσει το δανεισμό του στους "ροσονέρι" (έχουν υποχρεωτική οψιόν αγοράς του τα επόμενα τρία χρόνια έναντι 24.000.000 ευρώ), ωστόσο δεν έχει ξεχάσει τη συμπεριφορά του Γκουαρδιόλα απέναντί του και με νέες του δηλώσεις αποκάλυψε πως τον σνόμπαρε ακόμα και κατά την αποχώρησή του.

"Όταν μπήκα στο δωμάτιο, ο Γκουαρδιόλα βγήκε έξω. Δεν ξέρω αν με φοβάται, αλλά αυτός ο φιλόσοφος διέλυσε το όνειρό μου να παίξω για τη Μπαρτσελόνα.

Φεύγω, αλλά μέχρι αυτή την ημέρα δεν έχω μάθει ποιό ήταν το πρόβλημα",
τόνισε ο "Ίμπρα" και συμπλήρωσε:

"Με βάση το πως εξελίχτηκαν τα πράγματα, είμαι χαρούμενος. Ο προπονητής δεν με ήθελε εδώ και δεν θέλω να σπαταλώ άλλο χρόνο".

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ, η διοίκηση των "ροσονέρι" σχεδιάζει μία μεγάλη γιορτή το βράδυ για να υποδεχτεί το νέο μεγάλο μεταγραφικό της απόκτημα, στην οποία θα πάρουν μέρος περίπου 50.000 οπαδοί της που θα βρεθούν στις εξέδρες του "Σαν Σίρο" για την πρεμιέρα πρωταθλήματος κόντρα στη Λέτσε.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ