ΜΙΛΑΝ

Η φονική τετράδα της Μίλαν είναι έτοιμη

Η φονική τετράδα της Μίλαν είναι έτοιμη

Ο τεχνικός της ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σκέφτεται να παρατάξει στο ματς του Σαββάτου με την Τσεζένα τους Ιμπραΐμοβιτς, Ροναλντίνιο, Πάτο και Ρομπίνιο, δίνοντας στον κόσμο την ευκαιρία να δει να αγωνίζονται για πρώτη φορά όλα τα "αστέρια" μαζί.

Αρχικά, ο Αλέγκρι είπε ότι οι: " Ιμπραΐμοβιτς, Ροναλντίνιο, Πάτο και Ρομπίνιο θα μπορούσαν να αγωνιστούν σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού μαζί", για να συμπληρώσει:

" Θα μπορούσαν να παίξουν όλοι μαζί, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να δουλέψουμε με όλες τις μονάδες μας. Οι Ιμπραΐμοβιτς και Ρομπίνιο ολοκληρώνουν ένα γκρουπ το οποίο ήταν ήδη ισχυρό".

Αναφορικά με την επερχόμενη αντίπαλη της ομάδας του ο τεχνικός των "ροσονέρι" τόνισε:

" Στην Τσεζένα παίζουν καλό ποδόσφαιρο, έχουν ενθουσιασμό και παίζουν στην έδρα τους για πρώτη φορά φέτος. Οπότε θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που τρέχει αρκετά και μπορεί να γίνει επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Ύστερα από πολλά χρόνια στη Serie B και Serie C θα δώσουν το 100% τους για να μας νικήσουν. Θα είναι δύσκολα καθώς θα θέλουν να δείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι σε εμάς. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί
".

Σε ερώτηση για το αν θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα της ομάδας ο Ιμπραΐμοβιτς, ο Αλέγκρι είπε:

" Είναι καλά και νομίζω ότι θα παίξει από την αρχή".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ