ΜΙΛΑΝ

Ίμπρα: "Τίποτα χωρίς εμένα η Ίντερ"

Ίμπρα: "Τίποτα χωρίς εμένα η Ίντερ"

"Καρφιά" κατά της Ίντερ εκτόξευσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην πρώτη μεγάλη του συνέντευξη μετά τη μεταγραφή του στη Μίλαν, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι πριν πάει στους "νερατζούρι" το 2006, δεν είχαν κατακτήσει τίποτα!

Ο Χαβιέρ Ζανέτι είχε δηλώσει την Κυριακή ότι η επιλογή του "Ίμπρα" να μετακινηθεί από τη Μπαρτσελόνα στη Μίλαν δεν του προξένησε την παραμικρή εντύπωση, με τον Σουηδό διεθνή φορ να του απαντά μέσω δηλώσεών του στη "Gazzetta dello Sport":

"Η Ίντερ προχωράει στο δικό της μονοπάτι, δεν είναι ανάγκη να σκέφονται εμένα. Αλλά μέχρι τη στιγμή που πήγε στην ομάδα τους ο Ιμπραΐμοβιτς δεν είχαν κατακτήσει κάτι.

Περίμενα μία τέτοια δήλωση από τον Ζανέτι. Εάν ήμουν πάντως στη θέση του θα μιλούσα με καλά λόγια τον Ιμπραΐμοβιτς".


Όσον αφορά στην νέα μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του, και δεν είναι άλλη από το να πετύχει την ερχόμενη τετραετία με τη φανέλα της Μίλαν, ο 28άχρονος επιθετικός είπε:

"Το τρένο προχωράει. Πέρασα τρία όμορφα χρόνια με τους νερατζούρι, αλλά τώρα σκέφτομαι μόνο τη Μίλαν, οπότε θα παίξω στα ντέρμπι για να τα κερδίσω όλα.

Στα επόμενα τέσσερα χρόνια αυτή η ομάδα μπορεί να κατακτήσει τα πάντα και εγώ θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία των συμπαικτών μου για να πάρουν το μάξιμουμ από μένα. Οι προσωπικοί στόχοι έρχονται μετά.

Έχουμε μία από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ευρώπη με τον Ροναλντίνιο και τον Πάτο. Και μην ξεχνάτε τον Μποριέλο και τον Ιντζάγκι".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ