ΜΙΛΑΝ

"Καρφιά" σε Μοράτι, Ματεράτσι!

"Καρφιά" σε Μοράτι, Ματεράτσι!

"Απάντηση" σε πρόσφατα ειρωνικά σχόλια ανθρώπων της Ίντερ έδωσε Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, τονίζοντας ότι οι Μάσιμο Μοράτι και Μάρκο Ματεράτσι δεν τον έχουν... ξεπέρασει από τη στιγμή που μιλούν συνέχεια για αυτόν.

"Ο Ματεράτσι μιλάει πάρα πολύ για μένα, όπως και ο Μοράτι. Είναι εμφανές πως είμαι ακόμα σημαντικός για αυτούς. Εγώ αντίθετα δεν μιλάω για αυτούς, είναι λοιπόν εμφανές ότι δεν είναι σημαντικοί για μένα", τόνισε ο αρχισκόρερ της Μίλαν στη φετινή Serie A (8 γκολ - 2 πέναλτι), για να προσθέσει αναφορικά με τη μάχη του τίτλου:

"Δεν φοβάμαι κανέναν. Έχουμε ήδη αποδείξει πως είμαστε δυνατοί, πρέπει μόνο να συνεχίσουμε στο ίδιο ρυθμό και έτσι θα κατακτήσουμε τα πάντα.

Ο Μπαλοτέλι; Καλύτερα να μείνει άλλα δύο χρόνια στη Σίτι για να ωριμάσει και να αποκτήσει εμπειρίες".

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που βρίσκεται στους "ροσονέρι" μετά από τον έναν χρόνο που αγωνίστηκε στη Μπαρτσελόνα, ο "Ίμπρα" μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Μιλανέζους:

"Κατάλαβα από την πρώτη ημέρα που έφτασα εδώ, από την ατμόσφαιρα που με περιέβαλε, ότι η Μίλαν είναι η ομάδα στην οποία θα τελειώσω την καριέρα μου και θα έχω την ευκαιρία να πάρω τα πάντα.

Δεν είναι αλήθεια ότι η ομάδα είναι εξαρτημένη από τον Ίμπρα, ο καθένας από εμάς εξαρτάται από τους συμπαίκτες του".

Όσο για τη γνώμη του για τον νικητή της "Χρυσής Μπάλας" στάθηκε στην απουσία του "νερατζούρο" Γουέσλι Σνάιντερ από την τελική τριάδα υποψηφίων για το βραβείο:

"Είναι λυπηρό που δεν θα πάρει τον τίτλο ο Σνάιντερ, μετά από αυτό που έκανε πέρυσι, συμπεριλαμβανομένου και του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τώρα πια όμως αυτό το βραβείο έχει γίνει αντικείμενο πολιτικής και για αυτό δεν με ενδιαφέρει να το κατακτήσω: προτιμώ να έχω επιτυχίες με την ομάδα μου".

Σε περίπτωση που πολλοί αναρωτηθούν τί είναι αυτό που έκανε τον Ιμπραχίμοβιτς να "ξεσπαθώσει" κατά των ανθρώπων της Ίντερ, σας παραθέτουμε πρόσφατες δηλώσεις του άλλοτε συμπαίκτη του Μάρκο Ματεράτσι.

"Η αλήθεια είναι ότι εμείς στην Ίντερ πρέπει να τον ευχαριστούμε: εάν έναν χρόνο πριν είχαμε συναντήσει τη Μπαρτσελόνα χωρίς εκείνο στο γήπεδο, ίσως να μην είχαμε καταφέρει να τους αποκλείσουμε και να μην είχαμε κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ..."

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ