ΟΦΗ

Νοκ άουτ ο Μπούρμπος

Νοκ άουτ ο Μπούρμπος
INTIME SPORTS

Εκτός μάχης για τον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα τέθηκε ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση. Απέσυρε την ένσταση ο Λεβαδειακός

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον ΟΦΗ με τον Χρήστο Μπούρμπο. O 29χρονος μεσοαμυντικός του ΟΦΗ έβγαλε μια κύστη που έπρεπε να αφαιρεθεί με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε αυτήν την μικροεπέμβαση το μεσημέρι της Παρασκευής.

Έτσι, ο Μπούρμπος δεν θα είναι στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα την ερχόμενη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Σε χειρουργική επέμβαση στο περιεδρικό συρίγγιο υποβλήθηκε σήμερα ο Χρήστος Μπούρμπος. Ο γιατρός κ. Ζερβάκης έκανε την χειρουργική επέμβαση".

" Υπήρχε ένα μικρό απόστεμα που "αποβλήθηκε". Όλα πήγαν πολύ καλά. Ο Χρήστος από την ερχόμενη Τρίτη επιστρέφει στις προπονήσεις υγιέστατος και χωρίς κανένα πρόβλημα" δήλωσε ο γιατρός κ. Ζερβάκης.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, ο Λεβαδειακός απέσυρε την ένσταση που είχε καταθέσει κατά του ΟΦΗ. " Η ΠΑΕ Λεβαδειακός με έγγραφο που κατέθεσε σήμερα στη πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League - Football League 2 κάνει γνωστό ότι αποσύρει την ένσταση που είχε καταθέσει σε βάρος του κύρους του αγώνα ΟΦΗ-Λεβαδειακός.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί το νομικό εκπρόσωπο της –είναι και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ - κ. Ντίνο Μανταδάκη, αλλά και το νομικό εκπρόσωπο του συλλόγου μετόχων ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Μανόλη Φωτάκη για τους σωστούς χειρισμούς που έκαναν στη προαναφερόμενη υπόθεση
", ανέφερε η ανακοίνωση της Κρητικής ομάδας.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ