ΟΦΗ

Παπουλής: "Έχω μιλήσει με τον ΟΦΗ"

Παπουλής: "Έχω μιλήσει με τον ΟΦΗ"
INTIME SPORTS

Ο Φώτης Παπουλής ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό, επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον ΟΦΗ. Περιμένουν την απάντηση του Σίσιτς οι Κρητικοί

Ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο μεταγραφικό "στόχαστρο" του ΟΦΗ και όλα δείχνουν πως η περίπτωσή του θα προχωρήσει.

Μάλιστα, ο ίδιος ο 26χρονος μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του στον "Κρήτη Σπορ Fm" επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Κρητικής ομάδας και το αργότερο την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα.

" Έχω μιλήσει με τον ΟΦΗ και δεν σας κρύβω ότι είναι μια ομάδα που με ενδιαφέρει να αγωνιστώ γιατί έχει μια μεγάλη δυναμική. Μέχρι το βράδυ η το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί θα γνωρίζω τι θα γίνει και αν θα υπογράψω στον ΟΦΗ" είπε χαρακτηριστικά ο Παπουλής στον "Κρήτη Σπορ Fm".

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την απόκτηση του Μίρνες Σίσιτς στον ΟΦΗ περιμένουν μέχρι την Τετάρτη την απάντηση του ποδοσφαιριστή στην πρόταση που του έχουν καταθέσει, αν και τα πράγματα δυσκόλεψαν, καθώς η Κέρκυρα θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Τέλος, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Δημήτρη Αρβανίτη στον ΟΦΗ. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος την Τετάρτη από τον Ιωνικό και την Πέμπτη θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενταχθεί στο ρόστερ των Κρητικών.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ