ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Μπέος: "Θα σταματήσουμε στα τρία..."

Μπέος: "Θα σταματήσουμε στα τρία..."
INTIME SPORTS

Το αφεντικό του Ολυμπιακού Βόλου υποσχέθηκε η ομάδα του να πετύχει τρία γκολ στην ΑΕΚ, απευθυνόμενος στους περίπου 500 οπαδούς που αποθέωσαν τον Σάκη Τσιώλη και τους παίκτες του στην προπόνηση της Παρασκευής.

"Θα σταματήσουμε στα τρία, παιδιά...", φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλέας Μπέος, εκτοξεύοντας όπως είναι λογικό στα ύψη τον ενθουσιασμό του κόσμου, ενώ στη συνέχεια είχε συνάντηση με οργανωμένους οπαδούς όπου τους έστειλε μήνυμα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ αλλά και του επόμενου εντός έδρας, που είναι το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

"Δεν πρέπει να προκληθούμε σε καμία περίπτωση από τους ΑΕΚτζήδες που θα έρθουν. Δεν θέλω να δω ούτε καπνογόνο, ούτε πεσμένο αντικείμενο.

Να είστε κύριοι, να μη κάνετε κανένα επεισόδιο, γιατί έρχεται το ματς με τη Λάρισα και εγώ θα σας ανοίξω και την απέναντι θύρα",
τους είπε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από την προπόνηση, υπήρχε την Παρασκευή και αγιασμός, με τους ανθρώπους της ομάδας να πιστεύουν ότι μετά από αυτόν θα σπάσει και η "κατάρα" που θέλει την ομάδα να μη σκοράρει φέτος -ούτε σε φιλικό- στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ