ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Όταν θέλουν οι οπαδοί... μπορούν!

Όταν θέλουν οι οπαδοί... μπορούν!
INTIME SPORTS

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και τον κόσμο του Δικεφάλου για την άψογη φιλοξενία στον πρόσφατο αγώνα της Τούμπας.

Το θέμα με την απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών ήρθε και πάλι στο προσκήνιο μετά τα γεγονότα της 3ης αγωνιστικής σε Καβάλα και Σέρρες. Ωστόσο το θέμα δεν έχει μόνο αρνητικές πλευρές.

Περίπου 500 φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου ταξίδεψαν μέχρι την Θεσσαλονίκη για συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα.

Κατά τη διάρκεια τόσο της μετακίνησης τους εκεί, όσο και και της παραμονής τους στην Τούμπα δεν σημειώθηκε το παραμικρό παρατράγουδο.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, AUSTRIAN BOYS F.C. Αρχικά αποθεώνουν την ομάδα για το ισόπαλο 1-1:


" Μετά την ιστορική εκδρομή μας και την επιτυχία της Κυριακής οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους 500 πιστούς οπαδούς μας που έδειξαν οπαδικό ήθος και αποδείξαμε την ποιότητα και την ωριμότητα πού έχουμε σαν οπαδοί και κάνουμε περήφανη την ομάδα και τη πόλη μας σε όλη την Ελλάδα .

Όμως περήφανη τη πόλη μας την κάνει πρώτα από όλα η ομάδα μας , η Βολάρα μας ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και το ποδοσφαιρικό τμήμα που το απαρτίζει με τις επιτυχίες που μας χαρίζει . Το μοναδικό ζωντανές υγιές κομμάτι αυτής της πόλης που χαρίζει χαμόγελα στους πολίτες μας με τις επιτυχίες στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα και έστω για λίγο μας κάνει και ξεχνιόμαστε ".


Αυτό όμως που πραγματικά κάνει εντύπωση είναι η τελευταία παράγραφος, όπου αποθεώνουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ και κάνουν λόγο για την "ιστορική Τούμπα" όπως την αναφέρουν! Γιατί όταν οι οπαδοί θέλουν... μπορούν να συμβιώσουν σαν άνθρωποι στις κερκίδες των γηπέδων:

" Τέλος αξίζει να ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των φιλάθλων του , που δεν δεχτήκαμε καμία πρόκληση ούτε επίθεση εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων όπου δικαιολογούνται σε κάθε γήπεδο. Εμείς τραγουδήσαμε για την ομάδα μας και μόνο που οι περισσότεροι πρώτη φόρα είδαμε την ιστορική Τούμπα και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αντίστοιχα βοήθησαν με το μοναδικό τρόπο που ξέρουν τη δική τους ομάδα.

Στείλαμε ένα μήνυμα προς τη πολιτεία πως αν οι οπαδοί θέλουν να μην υπάρχει ΒΙΑ το καταφέρνουν μόνοι τους χωρίς νόμους , απαγορεύσεις και φυλακές. "

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ