ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγανακτισμένοι στο "Καραϊσκάκης"

Αγανακτισμένοι στο "Καραϊσκάκης"
INTIME SPORTS

Η χειρότερη εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα δεν έφερε την γκέλα με τον Αστέρα Τρίπολης, έφερε όμως γκρίνια. Το Sport24.gr ήταν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και κατέγραψε την αγανάκτηση του κόσμου.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν γεμάτη από ανάμεικτα συναισθήματα για τους ανθρώπους που βρίσκονται στον Ολυμπιακό, καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας.

Ξεκίνησε με έντονη αμφισβήτηση και ανησυχία για το ματς στο "Emirates", συνεχίστηκε με ένα πολύ καλό πρόσωπο που παρουσίασαν οι Πειραιώτες στο Λονδίνο και τελείωσε με αποδοκιμασίες αλλά νίκη απέναντι στον εξαιρετικό Αστέρα Τρίπολης (1-0).

Η ατμόσφαιρα πριν το ματς ήταν καλή, με περίπου 20.000 φίλους της ομάδας του Πειραιά να δίνουν το παρών στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όμως σε καμία περίπτωση δεν είδαν αυτό που περίμεναν και έτσι για πρώτη φορά ακούσαμε αποδοκιμασίες και έντονη γκρίνια.

Ο Ολυμπιακός επιθετικά δεν έδειξε τίποτα απολύτως, απείλησε και σκόραρε από στημένες φάσεις και από θέμα τύχης γλίτωσε την γκέλα, αφού πραγματοποίησε την χειρότερή του εμφάνιση. Με λίγα λόγια, οι "ερυθρόλευκοι" δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο και απογοήτευσαν τον κόσμο που βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο την Κυριακή, δίνοντας από το υστέρημά του.

Οι απαιτήσεις των φίλων του Ολυμπιακού είναι αυξημένες φέτος, αφού την περασμένη σεζόν η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ανέβασε τον πήχη με την κατάκτηση του νταμπλ και κυρίως τις εξαιρετικές εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά ματς, όμως η συνέχεια δεν φαίνεται να είναι ανάλογη.

Και δεν είναι ανάλογη γιατί πρόκειται για μια νέα ομάδα και είναι λογικό να μην έχει "δέσει" ακόμα και να χρειάζεται χρόνο για να δείξει τις ικανότητές της. Ο προπονητής μαθαίνει ακόμη την ομάδα και ψάχνει χημεία, ενώ οι ποδοσφαιριστές αρχίζουν να βρίσκουν ο ένας τον άλλον και "δένουν" καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ο κόσμος γνωρίζει όλα τα παραπάνω, όμως δεν μπορεί να βλέπει μια τόσο άσχημη εικόνα σαν κι αυτή που παρουσίασαν οι Πειραιώτες απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, γι' αυτό αρκετοί φίλαθλοι έφυγαν περίπου στο 80', ενώ όσοι έμειναν αποδοκίμασαν και γκρίνιαξαν για την εμφάνιση της ομάδας. Το σίγουρο είναι πως απαιτείται υπομονή και ψυχραιμία, αν και η συμπεριφορά του κόσμου δεν έχει κακό σκοπό, αλλά έγινε με σκοπό να αφυπνιστεί η ομάδα.

Το Sport24.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει όσα συνέβησαν στο τέλος μέσω videos

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ