ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγωγή στον Γκαλέτι

Αγωγή στον Γκαλέτι
INTIME SPORTS

Το σήριαλ της υπόθεσης του Λουτσιάνο Γκαλέτι συνεχίζεται στον Ολυμπιακό, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να είναι έτοιμη να καταθέσει αγωγή στον Αργεντινό πρώην ποδοσφαιριστή.

Ο Γκαλέτι στις δηλώσεις του συνήθως εμφανίζεται διαλλακτικός και έτοιμος να τα βρει με τον Ολυμπιακό αλλά πίσω από τις κάμερες η στάση του αλλάζει. Ο Αργεντινός συνεχίζει να έχει τρελές απαιτήσεις από την ομάδα και πλέον οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται να σκληρύνουν την στάση τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το RedPlanet.gr την ερχομένη εβδομάδα ο Ολυμπιακός προτίθεται να καταθέσει αγωγή κατά του Γκαλέτι ζητώντας του πίσω τα 2,5 εκ. Ευρώ, που είχε ξοδέψει η ΠΑΕ για την αγορά του από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο λόγος;

Ότι "ο Αργεντίνος εξαπάτησε τον Ολυμπιακό, με το να του αποκρύψει από το ιατρικό ιστορικό του ότι είχε σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά από 19-20 ετών, κάτι που αποδεικνύεται από τις εξετάσεις που έστειλε πριν δέκα μήνες ο γιατρός του από την Αργεντινή".

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί συμβιβασμό, αλλά ο Γκαλέτι για να συμφωνήσει ζητάει τουλάχιστον 2,2 εκ. Ευρώ, δηλαδή τα περσινά 700 χιλιάρικα και όλο το φετινό συμβόλαιό του (1,5 εκ. Ευρώ), που θα είχε εάν έπαιζε ποδόσφαιρο!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ