ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε επίσημα Μανιάτη

Ανακοίνωσε επίσημα Μανιάτη
INTIME SPORTS

Την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη από τον Πανιώνιο για τα επόμενα 3,5 χρόνια ανακοίνωσε επίσημα ο Ολυμπιακός. "Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας διεθνής αμυντικός.

Μετά απο διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετές ημέρες μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων, ο Γιάννης Μανιάτης ανήκει και επίσημα στον Ολυμπιακό από το απόγευμα της Τετάρτης (5/1), με τους "ερυθρόλευκους" να ανακοινώνουν την υπογραφή συμβολαίου με τον Έλληνα άσο μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη από τον Πανιώνιο. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3,5 ετών", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η πειραϊκή ΠΑΕ, στην οποία μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή ο οποίος πήρε τον αριθμό 2 στην φανέλα του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα και σίγουρα είχα κάποιο άγχος γι' αυτό, όμως ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει κάθε χρόνο για να πετύχει τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην Ευρώπη", τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης, και πρόσθεσε:

"Οι άνθρωποι της Διοίκησης του Ολυμπιακού με δέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και θέλω και εγώ να ανταποδώσω, με την απόδοσή μου, την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν".

Με δεδομένο ότι ο 24χρονος άσος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ (έχει επίσης αποδώσει εξαιρετικά και ως αμυντικός χαφ), ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει μία επιπλέον αξιόπιστη λύση στα χέρια του όσον αφορά στην αμυντική γραμμή του Ολυμπιακου, με την ομάδα του Πειραιά να σημειώνει αναμφίβολα μία σπουδαία μεταγραφική επιτυχία και στον τομέα των εντυπώσεων (πέρα της ουσίας), αφού για τον παίκτη είχε καταθέσει πρόταση και η ΑΕΚ.

Πλέον, απομένει η περίπτωση του Κουμορτζί για τον Ολυμπιακό (άγνωστο παραμένει αν θα αποκτηθεί από τον Πανιώνιο τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι) προκειμένου να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παζλ της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ εντός των προσεχών ημερών ή και ωρών αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά στην μετακόμιση των Κώστα Μήτρογλου και Γιώργου Γκαλιτσιου στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ