ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναστάτωση για τις κλήσεις

Αναστάτωση για τις κλήσεις
INTIME SPORTS

Η κλήση σε απολογία του Βασίλη Τοροσίδη αλλά και της διοίκησης έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναβρασμός επικρατεί στους ανθρώπους του Ολυμπιακού μετά την κλήση του Βασίλη Τοροσίδη σε απολογία για τις δηλώσεις του αναφορικά με την μή αποβολή του με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλα και την κλήση σε απολογία της διοίκησης, για την απάντηση "κύκλων της ΠΑΕ" στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία το περασμένο Σάββατο.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ακατανόητη την όλη πρακτική που ακολουθείται από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, βάσει των παραγγελιών του αρμόδιου εισαγγελέα και δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους.

Πηγή της διοίκησης σχολίασε μάλιστα στην ιστοσελίδα "RedPlanet.gr" : "Η μόνη επίσημη τοποθέτηση που έγινε από πλευράς Ολυμπιακού το περασμένο Σάββατο ήταν η δήλωση του κυρίου Μαρινάκη ότι όσα υποστηρίζει ο Παναθηναϊκός είναι φαιδρότητες.

Άρα, ποια ΠΑΕ καλεί σε απολογία; Τί έκανε η ΠΑΕ; Σε λίγο θα κληθεί ο κύριος Μαρινάκης και γιατί δήλωσε ότι κατά την γνώμη του ακυρώθηκε κακώς κανονικό γκολ του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Και ο Τοροσίδης για ποιο λόγο καλείται; Επειδή είπε ότι έπρεπε να αποβληθεί κι αυτός κι ο παίκτης του Βόλου;".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ