ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απαίτηση για... πίεση από Βαλβέρδε

Απαίτηση για... πίεση από Βαλβέρδε
INTIME SPORTS

Να μην επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν με τον Παναθηναϊκό ζήτησε από τους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει του αποψινού ντέρμπι (19:30, NS1) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Πάντελιτς: "Ο πανηγυρισμός με τον Εργοτέλη ήταν αφίερωση για το κορεό των οπαδών".

Ο Βάσκος τεχνικός επανέλαβε στους "ερυθρόλευκους" ποδοσφαιριστές στην τελευταία του ομίλια, ότι η πίεση ψηλά μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ντέρμπι, ενώ παράλληλα τους ανέφερε πως θα είναι μεγάλο λάθος αν επηρεαστούν από τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα της Ένωσης, με αποκορύφωμα την ήττα με 2-1 από την Καβάλα την περασμένη αγωνιστική.

"Να πιέσουμε στην επίθεση με τον κατάλληλο τρόπο για να σκοράρουμε. Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ την οποία σίγουρα την σεβόμαστε.

Αλλά δικός μας στόχος είναι η νίκη που θα δώσει τους 3 βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για μας.

Είναι πολύ σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στο ίδιο γήπεδο απέναντι στον Παναθηναϊκό", τόνισε ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών, για να συμπληρώσει:

"Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει η ήττα τους από την Καβάλα. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός".

Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της πατρίδας του "Sportske", ο Μάρκο Πάντελιτς, τόνισε πως το γκολ με τον Εργοτέλη έτρεξε να το αφιερώσει στον κόσμο του Ολυμπιακού για τους τιμήσει για το κορεό που είχαν δημιουργήσει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

"Όταν έβαλα το γκολ με τον Εργοτέλη, έτρεξα προς τους 5.000 περίπου οπαδούς μας που ήταν στο γήπεδο για να τους τιμήσω για την χορογραφία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Είχαν το έμβλημα του Ερυθρού Αστέρα μαζί με αυτό του Ολυμπιακού και είχαν σχηματίσει την σημαία της Σερβίας.

Εκείνη η μέρα ήταν αξέχαστη. Ανατριχιάζω και μόνο που σκέφτομαι τι έκαναν", είπε αρχικά ο Πάντελιτς και συμπλήρωσε σχετικά με την αναμέτρηση του Παγκρήτιου: "Έπρεπε να το διαχειριστούμε καλά για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ήταν ένα δύσκολο ματς.

Είχαμε μόλις ένα ημίχρονο για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και ξέραμε ότι οι γηπεδούχοι θα τα έδιναν όλα για να υπερασπιστούν την εστία τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα, όμως η νίκη μετράει περισσότερο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ