ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από Τετάρτη κρίνονται οι μεταγραφές του Ολυμπιακού

Από Τετάρτη κρίνονται οι μεταγραφές του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Τι συμβαίνει με τον Γκρέκο; Υπάρχει θέμα με τον Μιραλάς; Γιατί φεύγει ο Γκουλάν και τι γίνεται με τον τραυματισμό του Φουστέρ; Το Sport24.gr και ο απεσταλμένος μας, Παναγιώτης Γκαραγκάνης, απαντά στα ερωτήματα...

Αποστολή στην Αυστρία: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού οδεύει σιγάσιγά προς το τέλος του και ήδη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει βγάλει κάποια συμπεράσματα για το ρόστερ της ομάδας. Το σίγουρο είναι πως θα αποκτηθεί ένας αμυντικός και φυσικά ένας μέσος.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, που οι πληροφορίες στην Ελλάδα ανέφεραν πως ο Λεάντρο Γκρέκο είναι κοντά στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι της ομάδας διευκρίνιζαν πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που τους ενδιαφέρει, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες υπογραμμίζουν πως ο 26άχρονος Ιταλός μέσος της Ρόμα, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο παίκτης αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό, υπάρχουν κάποιες επαφές, όμως οι συζητήσεις δεν είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο, ενώ είναι και άλλοι οι ποδοσφαιριστές που εξετάζονται.

Όπως ξεκαθαρίζουν άλλωστε οι Νταμπλούχοι Ελλάδας, όλα θα κριθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, καθώς η αποστολή της ομάδας θα γυρίσει την Τρίτη και την Τετάρτη πιθανότατα θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα σε Μαρινάκη και Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα αναλύσει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού το σκεπτικό του και όσα είδε από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και στη συνέχεια θα αρχίσει για τα καλά, ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.

Σ' ό,τι αφορά στις δηλώσεις του μάνατζερ του Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτέ, πως βρίσκεται σε επικοινωνία με μια ομάδα, από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως δεν γνωρίζουν κάτι και ότι η ρήτρα του παίκτη είναι 8.000.000 ευρώ. Αν μια ομάδα δώσει τόσα χρήματα αυτή την εποχή για τον Βέλγο, τότε θα τον κάνει δικό της. Βέβαια αυτό το σενάριο δεν φαντάζει και τόσο εφικτό...

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, οι Φουστέρ και Γκουλάν έχουν θλάση και θα μείνουν για δύο εβδομάδες εκτός δράσης. Κι αν ο τραυματισμός του πρώτου αποτελεί πλήγμα για τον Ολυμπιακό, δεν συμβαίνει το ίδιο και για τον Σέρβο, που θα επιστρέψει κανονικά με την ομάδα από την Αυστρία και έπειτα θα ψάξει για το νέο ποδοσφαιρικό του προορισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αριέλ Ιμπαγάσα, για πρώτη φορά από την Δευτέρα βγήκε στο γήπεδο και έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Στο μεταξύ, προτάθηκε ο 33άχρονος Αμερικανός σέντερ μπακ, Κάρλος Μποκανέγκρα, αλλά από τον Ολυμπιακό τονίζουν πως δεν ασχολούνται με την περίπτωσή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ