ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρέσουν Μανιάτης-Κουμορτζί

Αρέσουν Μανιάτης-Κουμορτζί
Κουμορτζί Μανιάτης

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού εξακολουθούν να βρίσκονται οι Γιάννης Μανιάτης και Βαγγέλης Μόρας. Ενδιαφέρον και για τον Μπερνάρντ Κουμορτζί.

Ο Γενάρης πλησιάζει και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πρώτα τους σχέδια για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Μέσα σε αυτά είναι και η απόκτηση Ελλήνων παικτών...

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνει "μετάγγιση" παικτών με ελληνικό στοιχείο στην ομάδα τους, αφού ως γνωστόν αυτοί είναι που σηκώνουν στο τέλος το βάρος των υποχρεώσεων και των ευθυνών.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά τις περιπτώσεις των Βαγγέλη Μόρα και Γιάννη Μανιάτη.

Γκαλίτσιος out, Μανίατης in

Ο 24χρονος αμυντικός από την πρώτη ημέρα που ήρθε στον Πειραιά από την ΑΕΛ δεν κατάφερε να πείσει με την αξία του, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποχωρήσει από την ομάδα τον Γενάρη, με τον Γιάννη Μανιάτη να είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του. Ο 23χρονος άσος του Πανιώνιου μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας όσο και στα χαφ, προσφέροντας έτσι πολλές λύσεις στον Ισπανό τεχνικό.

Άλλος ένας παίκτης που εξετάζουν οι "ερυθρόλευκοι" από την Νέα Σμύρνη είναι και ο Μπερνάρντ Κουμορτζί, όμως κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο από τη στιγμή που οι θέσεις ξένων είναι όλες "πιασμένες".

Τέλος το όνομα του Βαγγέλη Μόρα πάντα "παίζει" για τον Ολυμπιακό, αν και οι κόκκινοι έχουν ήδη έτοιμο τον Τάσο Παπάζογλου που παίζει δανεικός στον Πανσερραϊκό. Ο Μόρας πάντως μπορεί να παίξει και στα δεξιά, οπότε η περίπτωση του είναι ακόμα ανοιχτή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ