ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άσχημα νέα για Μέλμπεργκ

Άσχημα νέα για Μέλμπεργκ
INTIME SPORTS

Λιγοστεύουν σημαντικά οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ο Όλοφ Μέλμπεργκ: ο Σουηδός υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε ότι υποφέρει από οίδημα στη δεξιά φτέρνα.

Κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, αφού μετά τον Ραούλ Μπράβο που έχει τεθεί οριστικά νοκ-άουτ για το ματς με τον Εργοτέλη το Σάββατο (17:15) στο Παγκρήτιο, κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και με τον Όλοφ Μέλμπεργκ έπειτα από την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε στο Metropolitan.

Ο 33χρονος Σουηδός αμυντικός των Πειραιωτών, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της εξέτασης, έχει ένα οίδημα μαλακών μορίων στην δεξιά φτέρνα, κάτι που σημαίνει ότι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες συμμετοχής του στην αναμέτρηση με το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου.

Βέβαια, στον Ολυμπιακό θέλουν να εκφράζουν μια κάποια αισιοδοξία, καθώς τονίζουν ότι το επόμενο διήμερο θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα και αναλόγως του πως θα είναι, θα παρθεί η οριστική απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε σε συνεργασία με τον ιατρικό προσωπικό της ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ