ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν προπονήθηκε ο Ουρτάδο

Δεν προπονήθηκε ο Ουρτάδο
INTIME SPORTS

Ο Μοϊσές Ουρτάδο δεν κατάφερε να πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας του την Δευτέρα το πρωί, εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων στην φτέρνα του αριστερού του ποδιού.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΚαραΙσκάκη ξεκίνησε την Δευτέρα το πρωί, με τα προβλήματα να μην λείπουν για ακόμα μια φορα.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος, Μοϊσές Ουρτάδο, δεν κατάφερε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης, αφού ένοιωσε ενοχλήσεις στην φτέρνα του αριστερού του ποδιού προβληματίζοντας τον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει πως και πως τον 29χρονο άσο, αφού τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα της ομάδας στη συνέχεια. Ο Ουρτάδο ωστόσο εδώ και μια εβδομάδα περίπου αισθάνεται ενοχλήσεις και δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε επιπλέον εξετάσεις, με σκοπό να ξεκαθαρίσει το πρόβλημα που έχει.

Την Τρίτη η προπόνηση θα γίνει στις 10:30 και η οποία θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στο τέλος ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ