ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν σταματά στον Μιραλάς

Δεν σταματά στον Μιραλάς
INTIME SPORTS

Μετά από το σκληρό μπρα ντε φερ μεταξύ Σεντ Ετιέν και Ολυμπιακού, όλα δείχνουν πως οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα περιμένουν εως τις 31 Ιανουαρίου για να ενεργοποιήσουν την οψιόν ανανέωσης, αλλά θα "κλείσουν" τον παίκτη πολύ νωρίτερα.

Τα τελευταία μάλιστα μαντάτα είναι άκρως θετικά για τους οπαδούς των "ερυθρολεύκων" καθώς πέρα από το ταξίδι που θα κάνει στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ανροτό (προφανώς για να δώσει τα χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη), είναι πλέον ολοένα και πιο ρεαλιστικό το σενάριο να δέσει στο μεγάλο λιμάνι και άλλος παίκτης από τον γαλλικό σύλλογο.

Το "καινούριο" λοιπόν της όλης υπόθεσης είναι πως οι "στεφανουά" βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση του Ολυμπιακού για την παραχώρηση και άλλου παίκτη τον προσεχή Ιανουάριο η στην χειρότερη το ερχόμενο καλοκαίρι, γι' αυτό και είναι διατεθειμένοι να υποχωρήσουν από τα 2.500.000 ευρώ, ποσό που συνιστά τη ρήτρα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του 23άχρονου επιθετικού.

Όπως δημοσιεύει μεγάλη μερίδα του Τύπου και προκύπτει από πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από τη γαλλική ομάδα, η Σεντ Ετιέν θεωρεί δεδομένη την συμφωνία με την διοίκηση του Ολυμπιακού για τον πρώτο σκόρερ του τη φετινή σεζόν, ενώ υπάρχει στα σκαριά και έτερη παραχώρηση στους Πειραιώτες, που θέλουν να κλείσουν κάποια κενά στο ρόστερ τους.

Οι Γάλλοι διαθέτουν ορισμένους παίκτες, οι οποίες θα στέκονταν άνετα στην ομάδα του Πειραιά και γι' αυτό γίνονται και αυτές οι συζητήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Τα ονόματα δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας, με την εφημερίδα "Φως" να αναφέρει στο σημερινό της φύλλο τις περιπτώσεις του μέσου Εντό και του ακραίου μπακ Μπακαρί Σακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ