ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύο εβδομάδες εκτός ο Ιμπαγάσα, ίωση ο Ντουντού

Δύο εβδομάδες εκτός ο Ιμπαγάσα, ίωση ο Ντουντού
INTIME SPORTS

Ξαφνικός "πονοκέφαλος" για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στα χαφ, καθώς πέρα από τον Ιμπαγάσα που μένει για 15 ημέρες εκτός δράσης, ο Ντουντού ταλαιπωρείται από ίωση και είναι αμφίβολος μέχρι στιγμής για τον Πανιώνιο.

Η μεσαία γραμμή αποτελεί ένα από τα δυνατότερα ατού του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν με το δίδυμο Ιμπαγάσα-Ντουντού να έχει "δέσει" αρμονικά και να αποτελεί ίσως το ποιότικότερο της Super League, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι αναγκασμένος να διαφοροποιήσει τα πλάνα του στο χώρο του κέντρου ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστική.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να να παθαίνει θλάση στην προπόνηση της Πέμπτης (4/11) στην προσπάθειά του να κάνει ένα σουτ και να αποχωρεί, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία δύο εβδομάδων και την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε την Παρασκευή να επιβεβαιώνει απόλυτα την αρχική διάγνωση του ιατρικού επιτελείου της πειραϊκής ομάδας.

Ο 34άχρονος μέσος έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού αριστερού ορθού μηριαίου τετρακεφάλου και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο πρώην άσος των Ατλέτικο Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες τα δύο προσεχή ματς πρωταθλήματος κόντρα σε Πανιώνιο (εντός) και Εργοτέλη (εκτός), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι απόλυτα έτοιμος στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αριέλ Ιμπαγάσα υποβλήθηκε σήμερα, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία.

Από τα αποτελέσματα της εξέτασης επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση, σύμφωνα με την οποία ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού αριστερού ορθού μηριαίου τετρακεφάλου.

Υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου δεκαπέντε ημερών".

Η τελευταία προπόνηση "πυξίδα" για Ντουντού

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που ενδέχεται να κληθεί να λύσει ο τεχνικός από την Εξτρεμαδούρα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο (19:30, NET), καθώς αμφίβολη τίθεται πλέον και η συμμετοχή του Ντουντού.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ταλαιπωρείται από μία ίωση από το απόγευμα της Πέμπτης και η συμμετοχή του θα ξεκαθαριστεί ουσιαστικά απόψε το βράδυ, όπου είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μέσα στην εβδομάδα.

Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά και βγάλει όλο το πρόγραμμα τηνςπροπόνησης, τότε είναι σίγουρο ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των "ερυθρολεύκων", διαφορετικά ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με ένα δίδυμο στη μεσαία γραμμή που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μαζί στη βασική ενδεκάδα τη φετινή σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ