ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έδεσε "Φέτφα" στο λιμάνι

Έδεσε "Φέτφα" στο λιμάνι
INTIME SPORTS

Νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό με βελτιωμένες οικονομικές αποδοχές μέχρι το 2015 υπέγραψε ο Γιάννης Φετφατζίδης, με την ρήτρα αποδέσμευσής του να εκτοξεύεται στα 12.0000.000 ευρώ. "Το μόνο που θέλω είναι να παίζω", η ατάκα του παίκτη στον Ευάγγελο Μαρινάκη.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα φλας της δημοσιότητας χάρη στις τελευταίες εντυπωσιακές του εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα (η αρχή έγινε στα φιλικά με Ρόμα και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ενώ το αποκορύφωμα ήταν η απόδοσή του στην πρεμιέρα με τον Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο") και στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να τον επιβραβεύσουν και ταυτόχρονα να τον "δέσουν" ακόμα πιο πολύ στο μεγάλο λιμάνι.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρωταθλητής", ο παίκτης πέρασε το πρωί της Δευτέρας από τα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας συνοδευόμενος από το μάνατζέρ του, και στη συνάντηση που είχε με τους Ευάγγελο Μαρινάκη και Σωκράτη Κομινάκη κατέληξαν μέσα σε πολύ λίγη ώρα σε οριστική συμφωνία.

Ο "Φέτφα" υπέγραψε νέο συμβόλαιο, στο οποίο δεν άλλαξε μεν η χρονική διάρκεια (λήγει το 2015), ωστόσο υπήρχε αναπροσαρμογή προς τα πάνω αναφορικά με τις απολαβές του (δείγμα αναγνώρισης της προόδου του μέσα στο χορτάρι) ενώ διαφοροποιήθηκε σημαντικά το ποσό της ρήτρα που από τα 2.000.000 ευρώ εκτοξεύτηκε στα 12.000.000 ευρώ.

Ουσιαστικά, πρόκειται για τη μεγαλύτερη ρήτρα που έχει μπει για Έλληνα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, δείγμα του πόσο πολύ πιστεύουν στην αξία του Φετφατζίδη αλλά και στις δυνατότητες ακόμα μεγαλύτερης εξέλιξής του, ενώ είναι και από τις πιο υψηλές ρήτρες που έχουν μπει ποτέ για παίκτη που έχει φορέσει τη φανέλα του πειραϊκού συλλόγου.

Ενδεικτικό του καλού κλίματος που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν άλλωστε και το μήνυμα του 20άχρονου μέσου στον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, Ευάγγελου Μαρινάκη, λίγο πριν την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

"Πρόεδρε, εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά. Ούτε ευρώ δεν θέλω επιπλέον. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω στο Θρύλο.

Μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου. Να παίζω και να κάνω την καριέρα που ονειρεύομαι στον Ολυμπιακο",
φέρεται να είπε χαρακτηριστικά το "χρυσό παιδί" των ερυθρόλευκων ακαδημιών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ