ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ενδιαφέρεται η Βέρντερ για Μήτρογλου"

"Ενδιαφέρεται η Βέρντερ για Μήτρογλου"
INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Κώστα Μήτρογλου, Γιάννης Λόμης επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Sport24.gr το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης για την απόκτηση του Έλληνα στράικερ. Παράλληλα έδωσε λίγες πιθανότητες στο ενδεχόμενο να μεταπηδήσει ο νεαρός άσος στον Άρη.

Το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας της Βρέμης "Weser Report" έφερε τον Κώστα Μήτρογλου ως βασικό υποψήφιο της Βέρντερ προκειμένου να αναπληρωθείι το κενό του Ούγκο Αλμέιδα που παραχωρήθηκε στη Μπεσίκτας.

Ο ατζέντης του 22χρονου φορ, Γιάννης Λόμης τόνισε στο Sport24.gr πως πράγματι, η Βέρντερ Βρέμης είναι ανάμεσα σε εκείνες τις ομάδες που εξετάζουν το ενδεχόμενο να εντάξουν στο δυναμικό τους, τον Μήτρογλου δίχως ωστόσο να έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση.

" Η Βέρντερ Βρέμης είναι μία από τις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Κώστα. Είχαμε επαφή μαζί τους πριν από δύο εβδομάδες για αυτό το θέμα. Υπάρχει το όνομα του Μήτρογλου στη λίστα τους, όπως και άλλων παικτών που παρακολουθούν. Ενδιαφέρονται, όμως ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο".

Οι πιθανότητες να συνεχίσει ο Κώστας Μήτρογλου την καριέρα του στον Άρη έχουν μειωθεί σύμφωνα με τον κ. Λόμη.

" Προτεραιότητα πράγματι είναι το εξωτερικό. Είναι πολύ δύσκολο πλέον να καταλήξει στον Άρη ο Μήτρογλου αφού υπάρχει στασιμότητα και έχει κολλήσει το θέμα".

Ο ατζέντης του άσου του Ολυμπιακού που εδρεύει στο Ανόβερο, απέκλεισε την πιθανότητα να συνεχίσει ο πελάτης του την καριέρα του στον Πανιώνιο.

" Όχι δεν υπάρχει τέτοια προοπτική".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ