ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενδιαφέρον για Εντέλ

Ενδιαφέρον για Εντέλ

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Απουλά Εντέλ, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε πάντως να πιστεύει πως η τριάδα Πάρντο, Νικοπολίδη και Μέγκιερι μπορεί να βγάλει τη σεζόν.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κομινάκης, στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα έρχονται, μέσω μάνατζερ, αρκετές προτάσεις για παίκτες όσον αφορά την θέση του τερματοφύλακα.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο 24άχρονος γκολκίπερ της Παρί Σεντ Ζερμέν, Απουλά Εντέλ. O Kαμερουνέζος πορτιέρο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την γαλλική ομάδα και οι ερυθρόλευκοι μπορούν να τον κλείσουν από τον Ιανουάριο χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν τίποτα για την αγορά του.


Μάλιστα, ο ατζέντης του Απουλά Εντέλ, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Κέβιν Μιραλάς, είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες στον γαλλικό Τύπο πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αφρικανού πορτιέρο. Βέβαια, προτεραιότητα του Καμερουνέζουν τερματοφύλακα είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεντ Ζερμέν, με την γαλλική ομάδα, όμως, να κρατάει σε στάση αναμονής τον ποδοσφαιριστή.

Από την μεριά των ερυθρόλευκων δεν υπάρχει κάποια βιασύνη, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί πως οι Πάρντο, Νικοπολίδης και Μέγκιερι βγάζουν την χρονιά για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο η αποχώρηση από την ενεργό δράση του Ελληνα πορτιέρο στο τέλος της σεζόν, αναγκάζει τους Πειραιώτες να αρχίζουν σιγά σιγά να ψάχνονται για τον αντικαταστάτη του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ