ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενόχληση ο Ιμπαγάσα, ενοχλημένος ο Μήτρογλου

Ενόχληση ο Ιμπαγάσα, ενοχλημένος ο Μήτρογλου
INTIME SPORTS

Ένα μικρό απρόοπτο έκρυβε η απογευματινή του Ολυμπιακού, καθώς ο Αριέλ Ιμπαγάσα ένιωσε ενόχληση στο δεξί του δικέφαλο και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προληπτικά.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή (12/12, 17:15) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ωστόσο, ο Ιμπαγάσα δεν κατάφερε να γυμναστεί μέχρι το τέλος, καθώς ένιωσε μια μικρή ενόχληση στην έκφυση του δεξιού δικέφαλου και προτιμήθηκε να προφυλαχτεί, ώστε να εκτιμηθεί με ακρίβεια το πρόβλημά του.

O Kώστας Μήτρογλου ζήτησε να δει τον Βαλβέρδε μετά την προπόνηση, επειδή έμεινε πάλι εκτός αποστολής. Αντικρουόμενες οι ...απόψεις για το τι ειπώθηκε μεταξύ τους.

Το ιατρικό τιμ των "ερυθρόλευκων" δεν δείχνει να ανησυχεί, αρχικά, με το πρόβλημα του Ιμπαγάσα, αλλά θα γίνει επανεκτίμηση αύριο ώστε να ανάψει το "πράσινο φως" για τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου.

Από κει και πέρα ο Άλμπερτ Ριέρα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό σε γυμναστήριο και γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την 18άδα, η οποία θα απαρτίζεται από τους: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Νέμεθ.

Έτσι, στην περίπτωση που αγωνιστεί από την αρχή ο Ιμπαγάσα η αναμενόμενη εντεκάδα θα είναι: Πάρντο, Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χολέμπας στο αριστερό, Μέλμπεργκ-Μοδέστο αμυντικό δίδυμο, ο Ντουντού μπροστά τους, Ιμπαγάσα και Φουστέρ στο δημιουργικό κομμάτι, ο Φετφατζίδης θα επιτίθεται από τα αριστερά, ο Ρόμενταλ από τα δεξιά και ο Μιραλάς θα είναι σε ακόμα ένα ματς μοναδικός επιθετικός.

Όσοι έμειναν εκτός αποστολής, δηλαδή οι Μέγερι, Γκαλίτσιος, Ν. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Μήτρογλου, Α. Παπαδόπουλος θα προπονηθούν αύριο στο Ρέντη (12/12) στις 10:30, ενώ ο Ριέρα θα συνεχίσει την ίδια ώρα το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Μήτρογλου: "Γιατί πάλι έξω";

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Κώστας Μήτρογλου επισκέφθηκε στο Γραφείο του, τον Ερνέστο Βαλβέρδε από τον οποίο ζήτησε εξηγήσεις γιατί έμεινε πάλι εκτός 18αδας. Σύμφωνα με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" προέτρεψε τον διεθνή σέντερ-φορ να βρει ομάδα για να συνεχίσει, φέτος, την καριέρα του.

Τους ισχυρισμούς του περιβάλλοντος Μήτρογλου δεν φαίνεται να ενστερνίζεται ο ίδιος ο Βαλβέρδε, που όπως είπε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο ίδιος ο παίκτης έθεσε θέμα αποχώρησής του, εφόσον "δεν υπολογίζεται".

Κάπως έτσι, πάντως, φαίνεται ότι η μοναδική διέξοδος του Μήτρογλου, για φέτος, είναι ο δανεισμός. Λέγεται ότι ο Πανιώνιος με τον Τάκη Λεμονή, πλέον στον πάγκο, έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ωστόσο, η τελική απόφαση είναι θέμα Βαλβέρδε και διοίκησης. Η ...διαρροή του θέματος από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, φαίνεται πως έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Ειδικά, αν έχουν ειπωθεί τα ακριβώς αντίθετα με αυτά που ο παίκτης και το περιβάλλον του υποστήριζαν.

Σημασία έχει η ομάδα

Όπως έλεγαν το Σάββατο το βράδυ στον Ολυμπιακό "πάνω από πρόσωπα, μπαίνει η ομάδα". Και υπογράμμιζαν ότι η μεταγραφική πολιτική θα γίνει με βάση το τι θα συζητήσουν Βαλβέρδε και διοίκηση.

Ο Μήτρογλου, πάντως, αντιδρά για δεύτερη φορά σε αποκλεισμό του από την 18άδα του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε την πρώτη του "έκρηξη" όταν μάλιστα εξερράγη μέσα στα αποδυτήρια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ