ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζεται για ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης

Ετοιμάζεται για ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Από το καλοκαίρι που μπήκε στα κοινά της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει αφήσει την ομάδα του Ολυμπιακού ποτέ μόνη της και δεν πρόκειται να το κάνει ούτε στο ντέρμπι της 30 Οκτώβρη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, η Πειραϊκή ΠΑΕ ζήτησε μέσω επιστολής από τους "πράσινους" να τους παραχωρηθεί η κεντρική σουίτα του ΟΑΚΑ προκειμένου να δει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και άλλα μέλη της ομάδας το ντέρμπι των "αιωνίων".

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια απάντηση από το "τριφύλλι" όμως αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες και σε περίπτωση που έρθει το πολυπόθητο "ναι" τότε οι παίκτες και το τεχνικό τιμ των Πειραιωτών δεν θα είναι μόνοι τους στο μεγάλο ντέρμπι.

Οι "ερυθρόλευκοι" έμαθαν το πρωί από την Superleague πως την Παρασκευή θα γίνει σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και στην συνέχεια έστειλαν την επιστολή με την υπογραφή του Γιάννη Μώραλη.

Να σημειωθεί πως την περσινή σεζόν ο Νικόλας Πατέρας βρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου παρακολούθησε το ματς μαζί με άλλα μέλη της διοίκησης.

Αυτό επιθυμούν και οι "ερυθρόλευκοι" για φέτος, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του να περιμένουν την καταφατική απάντηση, προκειμένου να δουν το ματς από την κεντρική σουίτα του ΟΑΚΑ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ