ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχει προταθεί και ο Κάσερες

Έχει προταθεί και ο Κάσερες

Όπως είναι λογικό αρκετά είναι και θα είναι τα ονόματα που θα προτείνουν διάφοροι μάνατζερς στον Ολυμπιακό. Στα τελευταία ονόματα βρίσκεται και ο Χούλιο Σέζαρ Κάσερες.

Σύμφωνα, με τελευταίες, πληροφορίες ο Παραγουανός εξετάζεται σοβαρά από τους "ερυθρόλευκους", καθώς μένει ελεύθερος από την ομάδα του, Ατλέτικο Μινέιρο, στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο 31χρονος αμυντικός μέσος είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, ενώ μπορεί να καλύψει με άνεση και την θέση του στόπερ.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε αγωνίστηκε στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν εστιάσει στην περίπτωσή του, αν και ψάχνονται για κάποιον πιο δημιουργικό μέσο.

Η καριέρα του

Τα ποδοσφαιρικά του χρόνια τα έχει ζήσει στα γήπεδα της Λατινικής Αμερικής. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην Κλαμπ Ολίμπια της πατρίδας πατρίδας του (1999-2004, 91 συμμετοχές) για να ακολουθήσει το άλμα στην Ευρώπη και την Ναντ την σεζόν 2004-05 (12 συμμετοχές).

Στην Γαλλία ο Κάσερες δεν κατάφερε να προσαρμοστεί με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός σε τρεις ομάδες μέσα σε 2 χρόνια (Ατλέντικο Μινέιρο, Ρίβερ Πλέιτ και Γκιμνάστικ). Η μεξικάνικη Τιγκρές ήταν ο επόμενος σταθμός για τον έμπειρο άσο, με την φανέλα της οποίας έπαιξε μόλις μία σεζόν (2007-08) μετρώντας 32 συμμετοχές και 2 γκολ.

Στην συνέχεια μετακόμισε στην Αργεντινή για την Μπόκα Τζούνιορς (54 συμμετοχές και 1 γκολ) για να καταλήξει και πάλι στην Ατλέντικο Μινέιρο (8 συμμετοχές και 1 γκολ).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ