ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φεύγει ο Ντιόγκο, έρχεται ο Ουρτάδο

Φεύγει ο Ντιόγκο, έρχεται ο Ουρτάδο
ΝΤΙΟΓΚΟ INTIME SPORTS

Προς την οριστική έξοδο ο Ντιόγκο, ενώ ο Ουρτάδο σύμφωνα με τους Ισπανούς "ετοιμάζει τις βαλίτσες" του για την Ελλάδα. Σε ανοιχτή γραμμή με Νέμεθ.

Ο Ντιόγκο μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, η Φλαμένγκο στέλνει τις εγγυήσεις και το σίριαλ βαδίζει προς το τέλος του. "Ετοιμάζει βαλίτσες ο Ουρτάδο" γράφουν οι Ισπανοί. Μένουν μόνο οι υπογραφές αναφέρει το ESPN.

Ο Ντιόγκο πέρασε από τα Γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συζήτησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Ελλάδα. Η Φλαμένγκο, που σύμφωνα με πληροφορίες βραζιλιάνικων σάιτ, συζητούσε για την αγορά του Ντέιβιντ από την Φενερμπαχτσέ, είναι δεδομένο ότι ενδιαφέρεται και μέσα στις επόμενες ώρες, θα στείλει στην Ελλάδα τις γραπτές εγγυήσεις για την απόκτηση του.

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τον Ολυμπιακό, αλλά το πιο πιθανό είναι να ισχύσει το "αντίο" που είπε ο Ντιόγκο στα αποδυτήρια, αμέσως μετά το τέλος του φιλικού με τη Λα Κορούνια.

Αν ο Ντιόγκο αποτελέσει, οριστικά, παρελθόν είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση κι άλλου επιθετικού, καθώς ως καθαρόαιμος φορ υπάρχει, αυτή τη στιγμή, μόνο ο Κώστας Μήτρογλου.

Μένουν μόνο οι ανακοινώσεις

Σύμφωνα με το ESPN, ο Ντιόγκο έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Φλαμέγκο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2011, με υποσχετική πως αν η ομάδα της Βραζιλίας περάσει στα πλέι οφ του Κόπα Λιμπερταδόρες τότε θα επεκταθεί μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας.

Το μόνο που απομένει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι να μπουν τα χρήματα που έχει ζητήσει ο Ολυμπιακός, έτσι ώστε να βγουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

"Ετοιμάζει βαλίτσες ο Ουρτάδο"

Μέσα στην ημέρα, ενδεχομένως, να υπάρξουν και εξελίξεις στην υπόθεση Ουρτάδο, που εξακολουθεί να παραμένει νο 1 υποψήφιος για την θέση του αμυντικού χαφ. Σύμφωνα, μάλιστα, με την "As" ο "Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του παίκτη" τονίζοντας ότι ο Μοϊσές ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα, όπου θα βρίσκεται -με βάση το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας- μέσα στο σαββατοκύριακο.

Η As σημειώνει τις κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά την απόκτηση του Ερνέστο Βαλβέρδε και θεωρεί "τελειωμένη" την υπόθεση Ουρτάδο για την ελληνική ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως ο 29χρονος άσος είναι δεδομένο ότι επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει στον Ολυμπιακό. Ακόμη, όμως, δεν έχει επέλθει συμφωνία, άρα ο Ουρτάδο παραμένει στη Βαρκελώνη.

Σε ανοιχτή γραμμή με Νέμεθ


Μια πρώτη επαφή με τους εκπροσώπους του Κριστιάν Νέμεθ είχαν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή προκειμένου να συμφωνήσουν με τον Ούγγρο επιθετικό, κάτι που μπορεί να γίνει και μέσα στο βράδυ.

Ο 21χρονος φορ αναμένεται στην Αθήνα αύριο ή το αργότερο μεθαύριο κι αν όλα πάνε καλά θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ